Våra däckexperter hjälper dig att välja rätt Ford hjul

När det kommer till att välja rätt hjul för din Ford är det viktigt att få rätt expertis. Våra däckexperter är specialiserade på Ford hjul och kan ge dig vägledning för att hitta de bästa Ford hjulen som passar din Ford-modell och ditt körbehov som samtidigt passar din budget. Med vår hjälp kan du vara säker på att du gör det mest lämpliga valet för din bil.

Kompletta Ford hjul - Ford fälg och däck

Kompletta Ford hjul är den ultimata lösningen för att snabbt och enkelt uppgradera eller byta ut dina nuvarande hjul. De inkluderar både Ford-fälgar och däck som är optimerade för din bilmodell. Denna praktiska lösning ger dig högkvalitativa Ford hjul som är designade för att passa din Ford perfekt.

Ford hjul online

Du kan smidigt och enkelt hitta dina Ford hjul online hos oss. Vårt online-urval av Ford hjul erbjuder ett brett utbud av alternativ för olika Ford-modeller och stilar. Du kan enkelt utforska och jämföra alternativen för att hitta de Ford hjul som passar dina preferenser och behov.

Köpa Ford hjul hos våra däckverkstäder

För dem som föredrar personlig service och rådgivning är våra däckverkstäder det bästa valet. Våra däckexperter står redo att hjälpa dig att hitta de rätta Ford hjulen för din bil. Du kan få rådgivning om storlek, däcktyp och fälgdesign för att säkerställa att du gör det mest passande valet.

Ford hjul pris

Priset på Ford hjul kan variera beroende på flera faktorer, inklusive storlek, däckvarumärke och modell. Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser på våra Ford hjul för att ge dig en prisvärd lösning. Oavsett din budget kan du hitta Ford hjul hos oss som passar dina behov.

Ditt val av Ford hjul betyder mycket

Valet av rätt Ford hjul är av stor betydelse för din bil. Det påverkar inte bara utseendet på din Ford utan också dess prestanda och säkerhet på vägarna. Med våra kvalitativa Ford hjul och professionell rådgivning kan du vara säker på att ditt val av Ford hjul kommer att göra en positiv skillnad för din bil.

Ford hjul med rätt egenskaper

För att uppnå bästa möjliga prestanda är det viktigt att välja Ford hjul med de rätta egenskaperna. Våra Ford hjul är utvalda och optimerade för att matcha din Ford-modell och dess specifika krav. Du kan vara trygg med att våra Ford hjul uppfyller höga kvalitetsstandarder.

En komplett däckaffär - Ford hjul

När du handlar hos oss får du en komplett däckaffär. Vi erbjuder inte bara högkvalitativa Ford hjul, hos oss kan du köpa både sommardäck och vinterdäck, förvara sen dina Ford hjul säkert på våra däckhotell. Skulle du behöva en hjulinställning, däckmontering eller balansering erbjuder våra däckverkstäder även detta - en enkel komplett däckaffär.

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad

Vi hjälper dig byta däck!

Slipp skifta hjul själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig!  

Däckbyte - Boka tid här
Köpa vinterdäck, vinterdäck 2023
Var ute i god tid

Vi har vinterdäck till dig

Vid köp av fyra hjul hos oss bjuder vi på en säsong förvaring! 

Vinterdäck

Vad betyder däckmärkningen?

 

Däck-dimensioner.png

 

Varför ska du köpa däck på Holmgrens Bil?

Hos oss på Holmgrens Bil finner du alltid ett brett sortiment av kompletta hjul, däck och fälgar för att du ska kunna hitta något som passar just din bil. Vi har erbjuder  både begagnade däck och nya däck samt original BMW däck, Ford däck, Hyundai däck, MG däck, MINI däck och Nissan däck. Kvalitetsdäck från de största tillverkarna, köpa sommardäck och vinterdäck smidigt och enkelt online i vår däckshop. Om du behöver köpa dubbdäck eller friktionsdäck har vi ett stort utbud däck som är anpassade för vårt nordiska klimat.

Varmt välkommen att köpa däck hos oss på Holmgrens Bil! 

Däckhotell ingår när du köper kompletta däck

Gäller både vid köp av kompletta nya och begagnade däck.

Begagnade hjul alltid med god kvalitet

Vi är noga med din säkerhet och säljer alltid hjul som är kontrollerade av våra däckexperter.

Vi tar hand om dina gamla däck

Du behöver bara lämna bilen hos oss så byter vi till nya fräscha däck och tar hand om dina gamla däck.

VÅRA DÄCK VARUMÄRKEN

Goodyear.png
Kumho däck.png
 Ford Hjul 2023
3.233.221.90