Holmgrens Bil samarbetar med Ekerum Resort

Inför 2023 har vi på Holmgrens Bil ingått ett nytt samarbete med Ekerum Resort, Öland. Har du vägarna förbi Ekerum? Passa på att ta en tur till Ekerum Resort där Holmgrens Bil syns till i deras fina miljö.

I maj samlades 62 deltagare på vackra Ekerum Resort för att delta i det spännande golfeventet - BMW GOLF CUP. Håll ögonen öppna för fler fantastiska events tillsammans med Holmgrens Bil och Ekerum!

Titta gärna in vår officiella film från BMW GOLF CUP nedan. Tack till alla er som deltog och bidrog till en underbar dag tillsammans!

Ekerum Resort

I vackert öländskt landskap med havet till granne, arton minuter från Kalmar, ligger Ekerum Resort Öland. Ekerum har medeltida anor och är omtalat redan 1368 då Henrik I Svinakula pantsatte sitt innehav i ”Egherum”. Sedan 2007 ägs Ekerum Resort Öland av tre av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer, brödraparet Ulf och Bo Eklöf samt Mats Paulsson. De har sedan sitt övertagande med tålamod, långsiktighet och stor kärlek till Ekerum tagit anläggningen in i en ny era.

Du hittar inte bara en otroligt fin golfbana på Ekerum Resort:

"Dagens Ekerum är en plats för alla, med en mängd aktiviteter och ett stort serviceutbud. Framtidens Ekerum spinner vidare på denna idé, med bostäder, nytt hotell, annan kommersiell verksamhet och ett stort samhällsåtagande."

 

Liknande artiklar Alla artiklar

Stolt samarbetspartner till Företagarna

Holmgrens Bil är stolt samarbetspartner till Företagarna och arbetar tätt med de lokala föreningarna på orterna där båda parter är verksamma.
Nyhet
Samarbete

Tillsammans med RedLocker visar vi vägen för en mer jämställd arbetsplats

Vi kan stolt presentera att Holmgrens Bil har inlett ett samarbete med RedLocker för att utrusta våra 15 anläggningar med automater för gratis mensskydd. Automaterna kommer finnas tillgängligt för ...
Nyhet
Samarbete

Vi är ny huvudsponsor till Jönköpings Södra IF

Vi är stolta över att meddela att Holmgrens Bil är ny huvudsponsor för fotbollsklubben Jönköpings Södra IF under säsongen 2023.
Nyhet
Samarbete
3.233.232.160