Vi är ny huvudsponsor till Jönköpings Södra IF

Vi är stolta över att meddela att Holmgrens Bil är ny huvudsponsor för fotbollsklubben Jönköpings Södra IF under säsongen 2023.

Vi kan stolt presentera att Holmgrens Bil blir ny huvudsponsor till Jönköpings Södra IF under 2023. Holmgrens Bil har varit samarbetspartner till föreningen de senaste tre åren och vi tar nu steget upp till att bli huvudsponsor, vilket är väldigt kul. Avtalet är skrivet över ett år. 

Eric Holmgren, Vice VD, för Holmgrens Bil om huvudsponsorskapet:

- Vi går in i ett större lokalt samarbete där vi känner att vi kan skapa engagemang och intresse, hos vår personal såväl som hos våra befintliga och nya kunder. Vi står bakom den samhällsnyttan fotbollen och föreningen står för och det finns ett stort värde i att verksamheten berör många. Holmgrens Bil vill finnas och verka i ett lokalt sammanhang där vi kan stötta både barn- och ungdomsverksamhet och elitsatsande dam- och herrlag och det känner vi att vi hittat i samarbetet med Jönköpings Södra IF. Vi ser fram emot att vara delaktiga i säsongen 2023 och hoppas detta är starten på ett långsiktigt samarbete.

 

Kommentar från Mats Tidstrand, ordförande i J-Södra:

- Vi är otroligt glada över att ha en ny huvudsponsor i Holmgrens Bil och ser fram emot att utveckla samarbetet under 2023.

 

Om Jönköping Södra IF

J-Södra grundades 1922 i Jönköping och har både dam- och herrlag i fotboll samt barn- och ungdomsverksamhet. Herrlaget spelar just nu i Superettan och damlaget i Division 2 Västra Götaland. 

Liknande artiklar Alla artiklar

Holmgrens Bil samarbetar med Ekerum Resort

Inför 2023 har vi på Holmgrens Bil ingått ett nytt samarbete med Ekerum Resort, Öland. Har du vägarna förbi Ekerum? Passa på att ta en tur till Ekerum Resort där Holmgrens Bil syns till i deras fin...
Nyhet
Samarbete

Tillsammans med RedLocker visar vi vägen för en mer jämställd arbetsplats

Vi kan stolt presentera att Holmgrens Bil har inlett ett samarbete med RedLocker för att utrusta våra 15 anläggningar med automater för gratis mensskydd. Automaterna kommer finnas tillgängligt för ...
Nyhet
Samarbete
44.220.62.183