Vi är ny huvudsponsor till Jönköpings Södra IF

Vi är stolta över att meddela att Holmgrens Bil ny huvudsponsor för fotbollsklubben Jönköpings Södra IF under säsongen 2023.

Vi kan stolt presentera att Holmgrens Bil blir ny huvudsponsor till Jönköpings Södra IF under 2023. Holmgrens Bil har varit samarbetspartner till föreningen de senaste tre åren och vi tar nu steget upp till att bli huvudsponsor, vilket är väldigt kul. Avtalet är skrivet över ett år. 

Eric Holmgren, Vice VD, för Holmgrens Bil om huvudsponsorskapet:

- Vi går in i ett större lokalt samarbete där vi känner att vi kan skapa engagemang och intresse, hos vår personal såväl som hos våra befintliga och nya kunder. Vi står bakom den samhällsnyttan fotbollen och föreningen står för och det finns ett stort värde i att verksamheten berör många. Holmgrens Bil vill finnas och verka i ett lokalt sammanhang där vi kan stötta både barn- och ungdomsverksamhet och elitsatsande dam- och herrlag och det känner vi att vi hittat i samarbetet med Jönköpings Södra IF. Vi ser fram emot att vara delaktiga i säsongen 2023 och hoppas detta är starten på ett långsiktigt samarbete.

Kommentar från Mats Tidstrand, ordförande i J-Södra:

- Vi är otroligt glada över att ha en ny huvudsponsor i Holmgrens Bil och ser fram emot att utveckla samarbetet under 2023.

 

J-Södra grundades 1922 i Jönköping och har både dam- och herrlag samt barn- och ungdomsverksamhet. Herrlaget spelar just nu i Superettan och damlaget i Division 2 Västra Götaland. 

Liknande artiklar Alla artiklar

Vi växer med Ford

Ford har flyttat in till oss. Nu har Ford flyttat in hos oss i Linköping, Norrköping, Nyköping, Växjö, Vetlanda och Vimmerby. Vi säljer både Ford personbilar och transportbilar. Som auktoriserad Fo...
Nyhet
Information

Tesla till vår skadeverkstad i Jönköping

Tesla tecknar avtal med Holmgrens Bil Skadeverkstad i Vättersnäs i Jönköping. Vi blir därmed en så kallad TABS, en Tesla Approved Body Shop (auktoriserad Tesla-skadeverkstad). 
Nyhet
Information
Elbil

Med anledning av Coronaviruset Covid-19

Även om restriktionerna släpps fortsätter vi förhålla oss till folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vi ber om fortsatt visad förståelse då smitta fortfarande förekommer och där det fortsatt kan påverk...
Nyhet
Information
44.212.99.248