Stolt samarbetspartner till Företagarna

Holmgrens Bil är stolt samarbetspartner till Företagarna och arbetar tätt med de lokala föreningarna på orterna där båda parter är verksamma.

Det etablerade samarbetet innebär bland annat att Holmgrens Bil öppnar upp sina lokaler för Företagarnas medlemmar som vill veta mer om bilar inom sitt företagande.

Magnus Krantz, ansvarig företagssäljning på Holmgrens Bil kommenterar:

- Genom samarbetet med Företagarna kan vi på Holmgrens Bil prata direkt till de som överväger att köpa, leasa eller hyra bil i företaget. Vi bistår inte bara med provkörning och expertis kring bilarna - Vi agerar personlig rådgivare kring hela bilflottan, oavsett företagets storlek. Rent konkret innebär det att vi ser lösningar som är priseffektiva och direkt skräddarsydda för företagarens behov - inte sällan utifrån gällande klimatbonusar, elstöd och tillgängliga tillbehör som effektiviserar företagarens dagliga arbete.

 

Om Företagarna

Företagarna är Sveriges största organisation för företagare. Med över 60 000 företag i sitt nätverk är Företagarnas huvudsakliga mål att representera, främja och förbättra villkoren för Sveriges företagare. 

Företagarna arbetar aktivt för att föra fram företagares intressen på både lokal och nationell nivå och fungerar som en stark röst för näringslivet i Sverige. Genom att erbjuda nätverksmöjligheter och samarbetsprojekt skapar de också en plattform för företagare att utbyta kunskap och erfarenheter, vilket bidrar till en ökad framgång och tillväxt för företagen.

 

Evenemang 2024

Uppdateras löpande

Liknande artiklar Alla artiklar

Holmgrens Bil samarbetar med Ekerum Resort

Inför 2023 har vi på Holmgrens Bil ingått ett nytt samarbete med Ekerum Resort, Öland. Har du vägarna förbi Ekerum? Passa på att ta en tur till Ekerum Resort där Holmgrens Bil syns till i deras fin...
Nyhet
Samarbete

Tillsammans med RedLocker visar vi vägen för en mer jämställd arbetsplats

Vi kan stolt presentera att Holmgrens Bil har inlett ett samarbete med RedLocker för att utrusta våra 15 anläggningar med automater för gratis mensskydd. Automaterna kommer finnas tillgängligt för ...
Nyhet
Samarbete

Vi är ny huvudsponsor till Jönköpings Södra IF

Vi är stolta över att meddela att Holmgrens Bil är ny huvudsponsor för fotbollsklubben Jönköpings Södra IF under säsongen 2023.
Nyhet
Samarbete
44.201.97.0