21 sep 2021

Holmgrens Bil uppdaterar logotyp

Samma Holmgrens Bil, bara i ny form. Vi finns här för dig genom hela ditt liv med bilen!

Ni kanske har sett att det är en ny logotyp som tagit plats i våra kanaler. Vår sekundära logotyp blir nu vår primära. Avskalat, enkelt och tydligt. Det betyder inte att vår gula färg försvinner som är en av våra primära färger, vi skalar bara av och förenklar vår logotyp. Den nya symboliserar Holmgrens Bil i sin enkelhet. Precis så enkelt som vi vill att det ska vara att köpa, leasa eller serva din bil hos oss, från första kontakt till leverans av bil. 

Samma Holmgrens Bil, bara i ny form. 
Vi finns här för dig genom hela ditt billiv!

Kontakta oss

DINA UPPGIFTER

Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar min personuppgifter.

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Liknande artiklar Alla artiklar

Tillsammans med RedLocker visar vi vägen för en mer jämställd arbetsplats

Vi kan stolt presentera att Holmgrens Bil har inlett ett samarbete med RedLocker för att utrusta våra 15 anläggningar med automater för gratis mensskydd. Automaterna kommer finnas tillgängligt för ...
Nyhet

Vi är ny huvudsponsor till Jönköpings Södra IF

Vi är stolta över att meddela att Holmgrens Bil ny huvudsponsor för fotbollsklubben Jönköpings Södra IF under säsongen 2023.
Nyhet
Information

Vi växer med Ford

Ford har flyttat in till oss. Nu har Ford flyttat in hos oss i Linköping, Norrköping, Nyköping, Växjö, Vetlanda och Vimmerby. Vi säljer både Ford personbilar och transportbilar. Som auktoriserad Fo...
Nyhet
44.192.79.149