21 sep 2021

Holmgrens Bil uppdaterar logotyp

Samma Holmgrens Bil, bara i ny form. Vi finns här för dig genom hela ditt liv med bilen!

Ni kanske har sett att det är en ny logotyp som tagit plats i våra kanaler. Vår sekundära logotyp blir nu vår primära. Avskalat, enkelt och tydligt. Det betyder inte att vår gula färg försvinner som är en av våra primära färger, vi skalar bara av och förenklar vår logotyp. Den nya symboliserar Holmgrens Bil i sin enkelhet. Precis så enkelt som vi vill att det ska vara att köpa, leasa eller serva din bil hos oss, från första kontakt till leverans av bil. 

Samma Holmgrens Bil, bara i ny form. 
Vi finns här för dig genom hela ditt billiv!

Kontakta oss

DINA UPPGIFTER

Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar min personuppgifter.

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Liknande artiklar Alla artiklar

Tesla till vår skadeverkstad i Jönköping

Tesla tecknar avtal med Holmgrens Bil Skadeverkstad i Vättersnäs i Jönköping. Vi blir därmed en så kallad TABS, en Tesla Approved Body Shop (auktoriserad Tesla-skadeverkstad). 
Nyhet
Information
Elbil

Nya BMW i7 - 100% eldriven lyx

BMW i7. Större, lyxigare och elektrifierad. Oavsett om du vill köra själv eller sitta i baksätet kommer BMW i7 ta dig med storm, en helt oförglömlig upplevelse. Extrem elektrisk prestanda och multi...
Nyhet
Elbil

Öppet hus i Nässjö

Samma adress med ny interiör Vi har renoverat vår anläggning och det vill vi fira tillsammans med er. Den 30 maj till 2 juni har vi öppet hus och träffar gärna er hos oss. Tveka inte att kontakta o...
Event
Nyhet
3.236.225.157