Vi växer med Ford

Ursäkta röran!

Nu flyttar Ford äntligen in till oss.

Idag går flyttlasset till Växjö, Vetlanda och Vimmerby och inte nog med det, inom kort går nästa flyttlass till Linköping, Norrköping och Nyköping. Totalt kommer vi att få Ford till 9 av våra 14 anläggningar: Jönköping, Linköping, Norrköping, Nyköping, Nässjö, Vetlanda, Vimmerby, Växjö och Örebro. Senare i år kommer vi även bjuda in er till vår stora inflyttningsfest som ni alla självklart är inbjudna till, håll utkik om när, var och hur.

Följ med på vår resa när vi växer tillsammans med Ford, under tiden har vi öppet som vanligt och ni är välkomna in hitta er nya Ford bil redan idag för snabb leverans till sommaren!

Varmt välkommen!

Ford-flyttar-in-transportbil-2-2.jpg
Var med och bygg upp Ford på våra anläggningar.

 

 

Vill du bli en del av vårt team?

Var med på vår resa när vi växer tillsammans med Ford! Vi erbjuder en chans att arbeta med framtidens teknik i en bransch som ständigt utvecklas. Hos oss får du chansen att vara med och skapa morgondagens bilhandel och sätta din prägel på en hel bransch.

Just nu söker vi nya medarbetare till flera olika tjänster inom både sälj och verkstad på våra orter Linköping, Norrköping och Nyköping. Holmgrens Bil är idag ett av Sveriges största bilhandelsföretag, vi finns på 14 orter och fortsätter växa ännu mer tillsammans med Ford.

Välkommen in med din ansökan eller tipsa en vän som du tror skulle passa hos oss!

Lediga jobb hos oss

Holmgrens Bil är ett familjeföretag som är inne på tredje generationen. Genom engagerade medarbetare, som alltid har fokus på att göra våra kunders liv enklare, bygger vi långsiktiga relationer. Tillsammans skapar vi ett Holmgrens Bil för framtiden.

 

LINKÖPING

 

NORRKÖPING

 

NYKÖPING

 

VETLANDA

Liknande artiklar Alla artiklar

Med anledning av Coronaviruset Covid-19

Även om restriktionerna släpps fortsätter vi förhålla oss till folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vi ber om fortsatt visad förståelse då smitta fortfarande förekommer och där det fortsatt kan påverk...
Nyhet
Information
35.172.111.71