Vi växer med Ford

Ford har flyttat in till oss.

Nu har Ford flyttat in hos oss i Linköping, Norrköping, Nyköping, Växjö, Vetlanda och Vimmerby. Vi säljer både Ford personbilar och transportbilar. Som auktoriserad Ford verkstad hjälper våra specialtekniker dig att utföra service och reparationer. Totalt finns nu Ford på 9 av våra 13 anläggningar: Jönköping, Linköping, Norrköping, Nyköping, Nässjö, Vetlanda, Vimmerby, Växjö och Örebro

Följ med på vår resa när vi växer tillsammans med Ford, under tiden har vi öppet som vanligt och ni är välkomna in hitta er nya Ford bil redan idag!

Varmt välkommen!

Fira med oss

Öppet hus med Ford

Öppet hus för hela familjen, välkommen!

Läs mer
Ford-flyttar-in-transportbil.jpg

 

 

Ford-flyttar-in-transportbil-2-2.jpg

 

Liknande artiklar Alla artiklar

Vi är ny huvudsponsor till Jönköpings Södra IF

Vi är stolta över att meddela att Holmgrens Bil ny huvudsponsor för fotbollsklubben Jönköpings Södra IF under säsongen 2023.
Nyhet
Information

Tesla till vår skadeverkstad i Jönköping

Tesla tecknar avtal med Holmgrens Bil Skadeverkstad i Vättersnäs i Jönköping. Vi blir därmed en så kallad TABS, en Tesla Approved Body Shop (auktoriserad Tesla-skadeverkstad). 
Nyhet
Information
Elbil

Med anledning av Coronaviruset Covid-19

Även om restriktionerna släpps fortsätter vi förhålla oss till folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vi ber om fortsatt visad förståelse då smitta fortfarande förekommer och där det fortsatt kan påverk...
Nyhet
Information
44.201.94.236