1 / 1

Holmgrens Bil Nyköping

Välkommen till Holmgrens Bil i Nyköping! Vi är din lokala bilhandlare som erbjuder ett brett utbud av nya och begagnade bilar. Vårt erfarna team hjälper dig gärna att hitta den perfekta bilen för dina behov och önskemål. Besök oss redan idag!

Vi har fortfarande öppet!

Vi vill meddela våra kunder att vi för närvarande genomgår en spännande expansionsfas i Nyköping med införandet av Ford. Detta innebär att vi bygger om och utökar vår anläggning för att kunna erbjuda ännu mer fantastiska bilar och tjänster till er, renoveringen förvantatas vara klart våren/sommaren 2024.

Samtidigt vill vi be om ursäkt för den tillfälliga röran som detta medför. Vi är medvetna om de begränsade parkeringsmöjligheterna, att det just nu är smutsigt och att vi har långa ledtider för att boka service. Detta har lett till frustration och irritation bland våra kunder, och vi förstår att det inte är den upplevelse ni förväntar er av oss.

Vi tackar er för er förståelse och tålamod under denna ombyggnadsfas. Vi strävar ständigt efter att erbjuda er den bästa möjliga kundupplevelsen och vi ser fram emot när anläggningen är klar att välkomna er till en förbättrad och utökad anläggning!

- Team Holmgrens Bil Nyköping

Om Holmgrens Bil Nyköping

Välkommen till Holmgrens Bil Nyköping - din pålitliga och erfarna bilåterförsäljare! Här är några anledningar till varför du bör välja oss:

  1. Expertis: Våra erfarna tekniker är specialiserade på att arbeta med Ford, BMW och MG. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att hålla din bil i toppskick. Våra tekniker står redo att hjälpa dig med allt från service och reparationer till rådgivning om ditt bilägande.
  2. Kundservice: Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Vi är engagerade i att ge personlig och professionell service och göra det enkelt för våra kunder att ta hand om sina bilar. Vi använder alltid originaldelar och de senaste verktygen och teknikerna för att säkerställa högsta kvalitet på våra tjänster.
  3. Brett utbud av nya och begagnade bilar: Vi har ett brett utbud av bilar från flera av de mest välkända märkena på marknaden. Våra erfarna säljare är alltid redo att hjälpa dig hitta den perfekta bilen som passar dina behov och budget.

 

Tveka inte att kontakta oss på Holmgrens Bil i Nyköping för att boka en provkörning eller service. Vi är här för att hjälpa dig med allt från att hitta din drömbil till att ta hand om den på bästa sätt. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår anläggning!

Holmgrens_Foto-819931.jpg
Välkommen in till oss på Holmgrens Bil Nyköping!

 

Ta en rundtur

Välkommen att ta ett varv i butiken innan ditt besök till Holmgrens Bil Nyköping. Vi ser fram emot att träffa dig i bilhallenoch hjälpa dig att hitta din perfekta bil på Holmgrens Bil Nyköping snart!

3.239.9.151