MG vinterdäck är ett säkert alternativ

MG vinterdäck har alltid varit ett säkert alternativ för de som letar nya däck till vintern. Vi har både dubbdäck och friktionsdäck som är anpassade till MG. Det finns både för- och nackdelar med olika typer av MG vinterdäck, men säkerheten kommer alltid först. Oavsett om du letar nya eller begagnade vinterdäck till din MG så kan vi på Holmgrens Bil hjälpa dig att hitta rätt. Vi har ett brett sortiment av MG vinterdäck som placerar sig väl i oberoende tester. 

Välj rätt vinterdäck till din MG

Det kan ibland vara svårt att navigera bland alla tillverkare när det är dags att köpa nya vinterdäck. Samtliga MG vinterdäck i vårt sortiment är noggrant testade och kvaliteten sträcker sig upp till absolut premiumklass. Om du skriver in din bilmodell i sökfältet får du fram en lista med samtliga MG vinterdäck som passar till din bil. Du kan alltid höra av dig till oss om du har några frågor gällande olika däcktyper.

Vi hjälper till med däckbyten och balansering

När du köper däck hos oss på Holmgrens Bil hjälper vi dig såklart med att skifta eller kränga däcken. Vi kan även balansera och utföra en hjulinställning. Om du väljer att köpa MG vinterdäck komplett hjul så bjuder vi på däckhotellsavgiften under hela första säsongen.

3.236.225.157