MG vinterdäck är ett säkert alternativ

MG vinterdäck har alltid varit ett säkert alternativ för de som letar nya däck till vintern. Vi har både dubbdäck och friktionsdäck som är anpassade till MG. Det finns både för- och nackdelar med olika typer av MG vinterdäck, men säkerheten kommer alltid först. Oavsett om du letar nya eller begagnade vinterdäck till din MG så kan vi på Holmgrens Bil hjälpa dig att hitta rätt. Vi har ett brett sortiment av MG vinterdäck och sommardäck som placerar sig väl i oberoende tester. 

Välj rätt vinterdäck till din MG

Det kan ibland vara svårt att navigera bland alla tillverkare när det är dags att köpa nya vinterdäck. Samtliga MG vinterdäck i vårt sortiment är noggrant testade och kvaliteten sträcker sig upp till absolut premiumklass. Om du skriver in din bilmodell i sökfältet får du fram en lista med samtliga MG vinterdäck som passar till din bil. Du kan alltid höra av dig till oss om du har några frågor gällande olika däcktyper.

Vi hjälper till med däckbyten och balansering

När du köper däck hos oss på Holmgrens Bil hjälper vi dig såklart med däckbyte eller kränga däcken. Vi kan även balansera och utföra en hjulinställning. Om du väljer att köpa MG vinterdäck komplett hjul så bjuder vi på däckhotell under hela första säsongen.

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad

Vi hjälper dig byta däck!

Slipp skifta hjul själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig!  

Däckbyte - Boka tid här
Köpa vinterdäck, vinterdäck 2023
Var ute i god tid

Vi har vinterdäck till dig

Vid köp av fyra hjul hos oss bjuder vi på en säsong förvaring! 

Vinterdäck

Vad betyder däckmärkningen?

 

Däck-dimensioner.png

 

Varför ska du köpa däck på Holmgrens Bil?

Hos oss på Holmgrens Bil finner du alltid ett brett sortiment av kompletta hjul, däck och fälgar för att du ska kunna hitta något som passar just din bil. Vi har erbjuder  både begagnade däck och nya däck samt original BMW däck, Ford däck, Hyundai däck, MG däck, MINI däck och Nissan däck. Kvalitetsdäck från de största tillverkarna, köpa sommardäck och vinterdäck smidigt och enkelt online i vår däckshop. Om du behöver köpa dubbdäck eller friktionsdäck har vi ett stort utbud däck som är anpassade för vårt nordiska klimat.

Varmt välkommen att köpa däck hos oss på Holmgrens Bil! 

Däckhotell ingår när du köper kompletta däck

Gäller både vid köp av kompletta nya och begagnade däck.

Begagnade hjul alltid med god kvalitet

Vi är noga med din säkerhet och säljer alltid hjul som är kontrollerade av våra däckexperter.

Vi tar hand om dina gamla däck

Du behöver bara lämna bilen hos oss så byter vi till nya fräscha däck och tar hand om dina gamla däck.

VÅRA DÄCK VARUMÄRKEN

Goodyear.png
Kumho däck.png
 MG Vinterdäck 2023
3.233.221.90