NISSAN ARIYA, PRIVATLEASING

Nissan ARIYA privatleasing, pris från 4.995 kr/mån*

Privatleasa Nissan ARIYA, en helt ny elbil från Nissan. En crossover med snabbladdning och många möjligheter. Just nu har vi ett begränsat antal till privatleasing, bli en av den första ägarna av nya ARIYA!

Nya Nissan ARIYA privatleasing

Nissan ARIYA är det nya uttrycket för Nissans elbilsvision. Ariya är en 100% eldriven crossover och har en häpnadsväckande kraft. Designen i nya Nissan ARIYA ersätter de tillkrånglade konturer med en horisontal linje med nya smala LED-strålkastare som lyser i mörkret och försvinner under dagen. Interiört har bilen en rymlig lounge-liknande känsla som välkomnar alla.

  • 0-100km/h på 7,6sek*
  • 468 liter bagageutrymme

Nissan ARIYA räckvidd

Bilen rymmer e-4ORCE-teknik, dubbla motorer och ger möjligheten att välja mellan 2 batteristorlekar samt 2- och 4-hjulsdrift, vad som än passar dina behov. Nissa ARIYA har en räckvidd upp till 360km och 500 km (WLTP)** beroende på vilket batteri du väljer. Ladda denna Nissan elbil-suv med snabbladdning och få upp till 300 km räckvidd på ungefär 30 minuter. Oavsett om du är ute efter fantastisk prestanda, imponerande kapacitet eller lång räckvidd - finns det en ARIYA som passar just dig.

Nissan ARIYA dragvikt

Det kommer finnas möjlighet till att addera dragkrok på din ARIYA, då med en dragvikt på upp till 1500 kg.

 

*Acceleration gäller version 87kWh
**Räckvidd 360km gäller version 63kWh och 500km gäller 87 kWh.

 

Upplev nya Nissan ARIYA den 8 juni hos oss på Holmgrens Bil Jönköping.

NISSAN ARIYA strålkastare
Nissan Ariya Baklampor
Nissan Ariya funktioner
Nissan Ariya Laddning
Ratt

Kontakta oss om Nissan Ariya Privatleasing

Prisförslag
Boka besök
Jag vill veta mer
Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar mina personuppgifter

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

44.192.25.113