Bästa kund, här kan du läsa vad vi gör mot Covid-19 på våra anläggningar.

Nissan Leaf 100% Elbil
Nissan Leaf, Privatleasing

Nissan LEAF Privatleasing från 2 999 kr/mån

Nissan LEAF ser kompakt ut på utsidan, men rymmer betydligt mer än man kan tro. En 100% eldriven familjebil. Privatleasa från 2 999 kr/mån och få vinterhjul på köpet!

Nissan LEAF

Vi på Holmgrens Bil kan erbjuda Nissan Leaf privatleasing, både som tjänstebil och för privatpersoner. Vi är MRF-anslutna och har alltid som målsättning att du ska kunna hitta rätt bil till rätt pris och få allt det stöd du behöver av våra erfarna säljare.

Nissan Leaf privatleasing innebär att du kör en bil som är 100 % eldriven. Nissan Leaf har tillverkats sedan 2010 och utsågs till årets bil 2011. Sedan dess har den uppdaterats flera gånger. Med de senaste versionerna av Nissan Leaf fortsätter Nissan att ligga i utvecklingens framkant när det handlar om elbilar i den här prisklassen.

Leaf är utrustad med intelligenta körteknologier, e-pedal och ProPILOT som ger dig en dynamisk och spännande körupplevelse. Den har en elektrisk räckvidd upp till 385 km och en snabb laddning som gör det enklare än någonsin.

Just nu ingår vinterhjul och inklusive service när du privatleasar en Nissan LEAF! Kom in och provkör Nissan Leaf hos Holmgrens Bil redan idag!

Nissan LEAF Laddning
Nissan LEAF Instrumentpanel
Nissan LEAF Interiör
Nissan LEAF Laddar

Standardutrustning i urval:

 • Batteri 40 kWh eller 62 kWh - räckvidd blandad körning 270 km resp. 385 km 1) (WLTP)

 • e-Pedal™

 • Intelligent adaptiv farthållare

 • NissanConnect EV navigation med 8'' pekskärm

 • Backkamera

 • Apple Carplay

 • 3 USB uttag (1 fram, 2 bak)

 • Intelligent autobroms med fotgängar- och cyklistavkänning

 • Dödvinkelvarnare

 • Filbytesvarnare & Intelligent aktiv filbyteskorrigering

 • Identifiering av vägskyltar

 • Helljus-assistans

 • Cross Traffic Alert bak

 

Privatleasing av Nissan Leaf är ett tryggt val för familjen

Nissan Leaf marknadsförs på goda grunder som en säker familjebil. Bilen är utrustad med en rad teknologier som gör att du kör säkrare och mer ekonomiskt. Detta gör att Nissan Leaf passar som leasingbil för de flesta. Lockas du av tanken på att köra en tekniskt avancerad och väl beprövad elbil med aerodynamiska linjer som ger bilen ett tilltalande utseende? Då kan vi rekommendera Nissan Leaf leasing.

Du kommer långt med en Nissan Leaf

Den begränsade räckvidden är en invändning som många tidigare har haft mot elbilar som Nissan Leaf. Men det argumentet förlorar i betydelse i takt med att laddstolpar allt vanligare och batterierna får större kapacitet. Om du väljer Nissan Leaf privatleasing kommer du, men av de senare årsmodellerna, nästan 40 mil på en laddning.

Jag vill veta mer om Nissan LEAF Privatleasing

Prisförslag
Provkörning
Boka besök
Jag vill veta mer
Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar mina personuppgifter

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Att leasa Nissan Leaf är billigt

Nissan Leaf privatleasing är ett smidigt och ekonomiskt val när du ska skaffa bil. Priserna för att leasa Nissan Leaf är förmånliga. Vid leasing av en begagnad Nissan Leaf är den noggrant genomgången av en fackman. 

Att det är billigare med ett fullt batteri än en full tank är allmänt känt, men Nissan Leaf är också en bil som håller bra. Jämfört med många andra fordon så behöver en Nissan Leaf inte repareras lika ofta, och det är sällan man upplever problem med bilen. Det här gäller särskilt med ett leasingavtal från oss på Holmgrens Bil där service och försäkring ingår. 

Att leasa en Nissan Leaf innebär också:

 • Att du slipper tänka på bilens värdeminskning och restvärde
 • Får ekonomisk överblick och samma kostnad varje månad
 • Att du kan skaffa en ny bil utan kontantinsats


Den enorma accelerationen och det faktum att motorn är nästan helt tyst är andra argument för Nissan Leaf privatleasing. Det är helt enkelt en riktigt trevlig bil att köra.

Kontakta oss

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta något som passar dina önskemål.