Nissan ARIYA, tjänstebil

Nya Nissan ARIYA som tjänstebil, förmånsvärde från 2.332 kr/mån*

Nissan ARIYA är det nya uttrycket för Nissans elbilsvision. Ariya är en 100% eldriven crossover och har en häpnadsväckande kraft. Nu har vi ett begränsat antal, bli en av de första ARIYA-ägarna!

Nya Nissan ARIYA

Nissan ARIYA är det nya uttrycket för Nissans elbilsvision. Ariya är en 100% eldriven crossover och har en häpnadsväckande kraft.

Bilen rymmer e-4ORCE-teknik, dubbla motorer och ger möjligheten att välja mellan 2 batteristorlekar samt 2- och 4-hjulsdrift, vad som än passar dina behov. Ladda denna elbil med snabbladdning som ger dig upp till 300 km räckvidd på ungefär 30 minuter. Oavsett om du är ute efter fantastisk prestanda, imponerande kapacitet eller lång räckvidd - finns det en Nissan ARIYA som passar just dig.

Designen i nya Nissan ARIYA ersätter de tillkrånglade konturer med en horisontal linje med nya smala LED-strålkastare som lyser i mörkret och försvinner under dagen. Interiört har bilen en rymlig lounge-liknande känsla som välkomnar alla.

  • 468 liter bagageutrymme
  • 0-100km/h på 7,6sek*
  • Räckvidd upp till 360km och 500 km (WLTP)**

 

*Acceleration gäller version 87kWh
**Räckvidd 360km gäller version 63kWh och 500km gäller 87 kWh.

Nissan Ariya strålkastare
Nissan Ariya bak
Nissan Ariya grill
Nissan Ariya interiör

Kontakta oss om Nissan ARIYA som tjänstebil

Offertförslag
Boka besök
Ställa en fråga
Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar mina personuppgifter

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

3.236.225.157