Service Norrköping - Boka här
Holmgrens Verkstad

Service Norrköping - Boka här

Verkstad Norrköping
011 - XX XX XX
011-470 58 00
Kontakta oss
Cylindervägen 7, 616 94, Norrköping • Vägbeskrivning
Stängt
Imorgon Stängt
Söndag Stängt
Se alla öppettider
Auktoriserad serviceverkstad
MINI
BMW
MG
Ford
Medarbetare • Visa alla 8

Service i Norrköping

Letar du efter service i Norrköping? Då har du kommit rätt!  Holmgrens Bil Norrköping erbjuder service för våra varumärken MINI, BMW , MG och Ford .

Varför ska du serva bilen i Norrköping?

1. En säkrare bil. Med en regelbunden service minskar du risken för skador och kan känna dig tryggare när du kör på vägarna. Att råka ut för ett motorhaveri på vägen är både jobbigt och stressande, samt att det kan innebära fara för både dig andra trafikanter. 

2. Högre andrahandsvärde. Att lämna in bilen på service kan kosta en del. I det långa loppet är det dock billigare för att till exempel slippa att motorn blir skadad. Serivce i Norrköping bidrar service till att din bil blir mer effektiv, vilket medför att bränslekostnaderna kan minska och ditt andrahandsvärde på bilen blir högre.

3. Försäkring. Vissa försäkringsbolag kräver att du har service på din bil för att din försäkring ska gälla fullt ut. Därför kan du alltså spara pengar på att serva din bil ifall någonting händer och du behöver använda din försäkring. Annars får du stå för (hela eller delar av) reparationen om olyckan är framme eller om något går sönder.

Boka tid för service i Norrköping redan idag!

3.235.188.113