Bilglas Vimmerby - Boka här
Holmgrens Bilglas

Bilglas Vimmerby - Boka här

Bilglas Vimmerby
049 - XX XX XX
0492-697 00
Kontakta oss
Blomgatan 5, 598 22, Vimmerby • Vägbeskrivning
Öppet, stänger kl 16:30
Imorgon 7 - 16:30
Lördag Stängt
Se alla öppettider
BMW
Ford
Hyundai
MG
Nissan

Bilglas Vimmerby

När det gäller bilglas i Vimmerby, är Holmgrens Bil ditt pålitliga val för enastående service och högkvalitativa produkter. Vi är dedikerade till att erbjuda våra kunder den bästa lösningen när det kommer till reparation eller byte av bilglas.

Ditt fordonets glas är avgörande för din säkerhet och komfort på vägarna. Oavsett om du behöver reparera en stenskottsskada eller byta ut hela vindrutan, kan du lita på vår erfarna och kunniga personal för att leverera överlägsen service.

Vår process för bilglasreparation och -byte i Jönköping är smidig och effektiv. Vi samarbetar med de ledande leverantörerna av bilglas och använder enbart material av högsta kvalitet för att säkerställa att din nya vindruta eller lagade rutan är stark och klarar av alla vägförhållanden.

Vår välutbildade personal i Vimmerby har kompetens och expertis för att hantera en mängd olika bilmärken och modeller, vilket garanterar att du får den bästa servicen oavsett din fordons typ. Vi värdesätter din tid och strävar alltid efter att slutföra jobbet snabbt och effektivt, utan att kompromissa med kvaliteten.

Holmgrens Bil Vimmerby gör det enkelt att ta hand om ditt bilglasbehov. Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolag för att underlätta försäkringsanspråk och spara dig tid och besvär. Vi tar hand om alla detaljer, så du kan vara trygg med att din bil är i goda händer.

Så om du letar efter professionell och pålitlig service för bilglas i Vimmerby, boka tid hos Holmgrens Bil Vimmerby redan idag. Vi är redo att ge dig klar sikt och trygghet på vägarna. Holmgrens Bil - valet för bilglas Vimmerby.

Med ny vindruta ser du bättre och behåller bilens kvalité
TA VÄGEN MOT EN GLASKLAR VÅR

Byt vindruta - Få 1.000kr i värdecheck att använda vid ditt nästa besök

Att köra runt med en trasig vindruta kan försämra säkerheten i din bil. Boka en tid för vindrutebyte innan 30 april så får du en värdecheck på 1.000kr att använda vid ditt nästa besök i vår butik eller verkstad.*

  • Auktoriserad serviceverkstad.

  • Vi erbjuder alltid originaldelar.

  • Vi säkerställer och kalibrerar vindrutan efter den höga tekniken i bilen.

  • Just nu får du 15% rabatt på nya torkarblad i samband med byte av din vindruta**

Läs villkoren här

 

Boka din tid nu
Så här går det till

Vill du veta mer om stenskottslagning?

Läs mer
Så här går det till

Vill du veta mer om vindrutebyte?

Läs mer

Kontakta din närmsta anläggning

3.236.83.14