Här hittar du kampanjer, erbjudanden och ett stort urval av bilar i lager från Ford. Vi är dessutom auktoriserad verkstad för Ford och kan hjälpa dig med allt som service och skador.

 

Vilken Ford passar dig?

De mindre modellerna, familjefavoriterna, de populära SUV:arna eller de prisbelönta transportbilarna. Nya helt elektriska Mustang Mach-E, Kuga Plug In Hybrid och Explorer Plug In Hybrid är exempel på några av Fords elektrifierade modeller.

 

Kampanjer & erbjudanden

Aktuella kampanjer på Ford

Visa kampanjer
Privatleasing

Privatleasa en Ford

Läs mer
Transportbilar

Kampanjer på transportbilar

Från målare till elektriker, budförare till räddningspersonal. Ditt arbete är viktigt för många. Därför är vi stolta över att stötta de som bygger vårt Sverige med Europas populäraste transportbilsprogram från Ford.

Läs mer här om kundlöften för Ford Service till dig som transportbilskund.

Visa kampanjer
Vad behöver du hjälp med?
Boka Ford verkstadstjänster online

Vad behöver du hjälp med?

 


Ford Service och tillbehör

Ingen kan Ford bättre än vi. Våra auktoriserade Fordverkstäder arbetar uteslutande
med originaldelar. Utöver det har vi rätt utrustning och diagnosverktyg, den senaste programvaran och fri vägassistans som ingår vid varje service.

Läs mer om Ford originalservice på ford.se

Boka service

Ford tillbehör

Holmgrens serviceavtal
Holmgrens serviceavtal
Beräkna serviceavtal
Se pris

Behöver din verkstad reservdelar från Ford?

Hos oss kan du som fristående verkstad köpa Ford orginalreservdelar via parklink24. Du ansluter dig och beställer via Partlink24, som är ett webbaserat system som innehåller en komplett reservdelskatalog från Ford. Ni kan hämta reservdelarna hos oss eller så skickar vi ut det till er mot en kostnad enligt överenskommelse. För mer information logga in på Part Link 24 eller kontakta vår reservdelsavdelning.

ford_logo.png

 

Läs mer om Ford här 

 

 

 

34.239.148.127