1 / 1

Holmgrens Bil Örebro

Välkommen till Holmgrens Bil i Örebro, din lokala auktoriserade återförsäljare av Hyundai, Ford och Nissan. Upptäck vårt imponerande utbud av nya och begagnade bilar. Våra kunniga säljare står redo att guida dig genom en smidig och personlig bilköpsupplevelse!

Om Holmgrens Bil Örebro

Välkommen till Holmgrens Bil Örebro! Vi är glada att du har valt att besöka oss och strävar efter att göra ditt besök så trevligt som möjligt. Här hittar du ett omfattande utbud av både nya och begagnade bilar, samt tillbehör och reservdelar. Våra erfarna tekniker är specialiserade på flera olika varumärken och besitter den kunskap och erfarenhet som krävs för att hålla din bil i toppskick.

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder den bästa möjliga upplevelsen och skapa en varm och välkomnande atmosfär. Vår målsättning är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med ditt bilköp och att vi är här för att hjälpa dig på bästa sätt. Vi är engagerade i att tillhandahålla personlig och professionell service, och vi vill göra det enkelt för våra kunder att ta hand om sina bilar.

Auktoriserad återförsäljare av:

Tveka inte att kontakta oss, din bilaffär i Örebro, för ytterligare information eller för att boka en provkörning eller servicebesök.

Holmgrens_bil_Orebro.jpg
Välkommen in till oss på Holmgrens Bil Örebro!

Ta en rundtur

Vill du ta en titt runt om bilhallen innan du kommer till Holmgrens Bil Örebro på riktigt? Holmgrens Bil Örebro erbjuder kunniga säljare och ett bra utbud av nya och begagnade bilar. Ta dig en titt, så ses vi på plats i hallen!

44.200.140.218