1 / 1

Holmgrens Bil Örebro

Holmgrens Bil i Örebro - Din lokala auktoriserade återförsäljare av  Hyundai, Ford och Nissan. Hos oss hittar du ett bra utbud av nya och begagnade bilar. Behöver du hjälp, finns våra kunniga säljare nära dig.

 

Om Holmgrens Bil Örebro

Välkommen till Holmgrens Bil i Örebro! Vi är glada över att du har valt att titta in hos oss och vi vill göra ditt besök så trevligt som möjligt. Hos oss hittar du ett brett utbud av nya och begagnade bilar, tillbehör och reservdelar. Våra erfarna tekniker är specialiserade på flera olika varumärken och har den kunskap och erfarenhet som krävs för att hålla din bil i toppskick.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen och skapa en varm och välkomnande miljö. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med ditt bilköp och att vi är här för att hjälpa dig på bästa sätt. Vi är engagerade i att ge personlig och professionell service och göra det enkelt för våra kunder att ta hand om sina bilar.

Tveka inte att kontakta oss, din bilaffär i Örebro, för mer information eller för att boka en provkörning eller servicebesök. Vi ser fram emot att få hjälpa dig på bästa sätt och hoppas att du ska känna dig välkommen hos oss på Holmgrens Bil i Örebro.

Ta en rundtur

Vill du ta en titt runt om bilhallen innan du kommer till Holmgrens Bil Örebro på riktigt?  Holmgrens Bil Örebro erbjuder kunniga säljare och ett bra utbud av nya och begagnade bilar. Ta dig en titt, så ses vi på plats i hallen!

3.233.221.90