Bilverkstad Örebro - Boka här
Holmgrens Verkstad

Bilverkstad Örebro - Boka här

Verkstad Örebro
019 - XX XX XX
019-30 89 90
Kontakta oss
Karosserigatan 9, 703 84, Örebro • Vägbeskrivning
Stängt
Imorgon 7 - 17
Torsdag 7 - 17
Se alla öppettider
Auktoriserad serviceverkstad
Ford
Hyundai
Nissan

Bilverkstad på Holmgrens Bil Örebro

Vi på Holmgrens Bil Örebro är en aktoriserad bilverkstad för Ford, Hyundai och Nissan , vilket gör att din bil får den allra bästa vården. Vid besök av vår bilverkstad där vi behöver byta delar använder vi orginaldelar från våra varumärken Ford, Hyundai och Nissan , för att garantera en bra kvalité. Söker du verkstadtjänster för Ford, Hyundai och Nissan , har vi på Holmgrens Bil Örebro den bästa bilverkstaden för dig. Boka din bilverkstad i Örebro på Holmgrens Bil Örebro. Bilverkstaden i Örebro gör allt för att du ska få en smidig och bra upplevelse!

Auktoriserad verkstad

Holmgrens Bil i Örebro är auktoriserad bilverkstad för Ford, Hyundai och Nissan . Bilverkstaden i Örebro kan utföra service & reparationer som säkerställer att alla garantier och serviceprogram uppfylls. Med en auktoriserad bilverkstad behöver du alltså aldrig oroa dig för om rätt jobb görs på din bil. Det ger dig ett tryggare bilägande, men också ett höjt andrahandsvärde och ökad körglädje. 

Varför välja vår Bilverkstad i Örebro?

  1. Kunniga och certifierade tekniker: Våra erfarna och certifierade mekaniker har den kompetens och kunskap som krävs för att hantera alla dina verkstadsbehov.

  2. Modern utrustning: Vi investerar i den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa att vi kan erbjuda de mest effektiva och exakta verkstadsjtänsterna.

  3. Personlig service: Hos Holmgrens Bilverkstad Örebro värdesätter vi våra kunder. Vi tar oss tid att förstå dina behov och ger personlig service med ett leende.

  4. Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder rimliga priser och tydliga kostnadsuppskattningar innan arbetet påbörjas, så du vet vad du kan förvänta dig.

Vår bilverkstad i Örebro genomför:

  • Service och underhåll: Regelbunden service är avgörande för att hålla din bil i toppskick. Vi erbjuder servicepaket som inkluderar oljebyte, filterbyte och noggrann kontroll av ditt fordon.

  • Reparationer: Oavsett om du har problem med motorn, bromsarna, växellådan eller något annat, har vi expertisen att åtgärda det snabbt och effektivt.

  • Däck: Vi erbjuder däckrotation, balansering och byte för att säkerställa din säkerhet och ditt vägrip.

  • Felsökning: Om du har problem med din bil men inte vet vad som är fel, hjälper våra tekniker med noggrann felsökning.

  • Reservdelar av hög kvalitet: Vi använder bara kvalitetsreservdelar för att säkerställa långvariga reparationer.

Besök Holmgrens Bilverkstad i Örebro för att få den bästa möjliga vård och service för din bil. Vi är din pålitliga partner när det kommer till att hålla din bil i toppskick. Kontakta oss idag för att boka en tid eller få en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina bilreparationsbehov.

olja.jpg

Varför ska jag välja en auktoriserad märkesverkstad?

Ska du serva din bil? Här är tre anledningar till varför du bör välja en auktoriserad märkesverkstad: ⁠ ⁠

🛠️ Vi använder alltid originaldelar och tillbehör rekommenderade av tillverkaren för högsta kvalitet⁠.
🛠️ Våra mekaniker är utbildade av tillverkaren och har stor kunskap om just ditt bilmärke⁠.
🛠️ Vi har tillgång till rätt specialverktyg och kan snabbt identifiera problem, tack vare vår omfattande referensdatabank⁠ ⁠.

Med oss får din bil den service den förtjänar. Välkommen till Holmgrens Bil!⁠

44.197.231.211