Bilverkstad Linköping - Boka här
Holmgrens Verkstad

Bilverkstad Linköping - Boka här

Verkstad Linköping
013 - XX XX XX
013-560 35 00
Kontakta oss
Gudmundsgatan 11, 582 78, Linköping • Vägbeskrivning
Öppet, stänger kl 16
Midsommarafton Stängt
Midsommardagen Stängt
Se alla öppettider
Auktoriserad serviceverkstad
BMW
Ford
MINI

Bilverkstad på Holmgrens Bil Linköping

Vi på Holmgrens Bil Linköping är en aktoriserad bilverkstad för BMW, Ford och MINI , vilket gör att din bil får den allra bästa vården. Vid besök av vår bilverkstad där vi behöver byta delar använder vi orginaldelar från våra varumärken BMW, Ford och MINI , för att garantera en bra kvalité. Söker du verkstadtjänster för BMW, Ford och MINI , har vi på Holmgrens Bil Linköping den bästa bilverkstaden för dig. Boka din bilverkstad i Linköping på Holmgrens Bil Linköping. Bilverkstaden i Linköping gör allt för att du ska få en smidig och bra upplevelse!

Auktoriserad verkstad

Holmgrens Bil i Linköping är auktoriserad bilverkstad för BMW, Ford och MINI . Bilverkstaden i Linköping kan utföra service & reparationer som säkerställer att alla garantier och serviceprogram uppfylls. Med en auktoriserad bilverkstad behöver du alltså aldrig oroa dig för om rätt jobb görs på din bil. Det ger dig ett tryggare bilägande, men också ett höjt andrahandsvärde och ökad körglädje. 

Varför välja vår Bilverkstad i Linköping?

  1. Kunniga och certifierade tekniker: Våra erfarna och certifierade mekaniker har den kompetens och kunskap som krävs för att hantera alla dina verkstadsbehov.

  2. Modern utrustning: Vi investerar i den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa att vi kan erbjuda de mest effektiva och exakta verkstadsjtänsterna.

  3. Personlig service: Hos Holmgrens Bilverkstad Linköping värdesätter vi våra kunder. Vi tar oss tid att förstå dina behov och ger personlig service med ett leende.

  4. Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder rimliga priser och tydliga kostnadsuppskattningar innan arbetet påbörjas, så du vet vad du kan förvänta dig.

Vår bilverkstad i Linköping genomför:

  • Service och underhåll: Regelbunden service är avgörande för att hålla din bil i toppskick. Vi erbjuder servicepaket som inkluderar oljebyte, filterbyte och noggrann kontroll av ditt fordon.

  • Reparationer: Oavsett om du har problem med motorn, bromsarna, växellådan eller något annat, har vi expertisen att åtgärda det snabbt och effektivt.

  • Däck: Vi erbjuder däckrotation, balansering och byte för att säkerställa din säkerhet och ditt vägrip.

  • Felsökning: Om du har problem med din bil men inte vet vad som är fel, hjälper våra tekniker med noggrann felsökning.

  • Reservdelar av hög kvalitet: Vi använder bara kvalitetsreservdelar för att säkerställa långvariga reparationer.

Besök Holmgrens Bilverkstad i Linköping för att få den bästa möjliga vård och service för din bil. Vi är din pålitliga partner när det kommer till att hålla din bil i toppskick. Kontakta oss idag för att boka en tid eller få en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina bilreparationsbehov.

olja.jpg

Varför ska jag välja en auktoriserad märkesverkstad?

Ska du serva din bil? Här är tre anledningar till varför du bör välja en auktoriserad märkesverkstad: ⁠ ⁠

🛠️ Vi använder alltid originaldelar och tillbehör rekommenderade av tillverkaren för högsta kvalitet⁠.
🛠️ Våra mekaniker är utbildade av tillverkaren och har stor kunskap om just ditt bilmärke⁠.
🛠️ Vi har tillgång till rätt specialverktyg och kan snabbt identifiera problem, tack vare vår omfattande referensdatabank⁠ ⁠.

Med oss får din bil den service den förtjänar. Välkommen till Holmgrens Bil!⁠

3.236.142.143