Känn dig säker med Goodyear friktionsdäck 

Goodyears friktionsdäck har blivit populära då de har en lång livslängd och utmärkta egenskaper vid alla sorters väglag. Med välutvecklade däckmönster leds vatten och slask effektiv bort, vilket ger dig trygg körning vid sämre väder. Flera av Goodyears friktionsdäck är även utrustade med aktiva blockspår. Tekniken ger ökad väghållning vid körning på is, tack vare smart överföring av sidokraft vid snabb manövrering. 

Hög komfort genom hela vintern

Goodyear friktionsdäck passar dig som ofta kör på saltade vägar men även vill ha bra is-grepp. Däcken är tillverkade i mjukt gummi som ger en tyst ljudbild och hög komfort. Materialen är lågtemperatursanpassade, som tillsammans med ActiveGrip Technology ger överlägsen prestanda vid halt väglag. Goodyear friktionsdäck är tack vare sina goda allround-egenskaper alltid ett tryggt val.

Goodyear friktionsdäck är premiumdäck

Med Goodyear friktionsdäck får du premiumkvalitet till ett bra pris. Hos oss på Holmgrens Bil har vi ett stort utbud av nya och begagnade Goodyear friktionsdäck. Alla däck kontrolleras noggrant innan de är redo för försäljning.

För att ta reda på vilka däckmodeller som passar din bil skriver du in ditt registreringsnummer eller bilmodell här på vår hemsida. Det finns även möjlighet att byta in dina begagnade däck, förutsatt att de fortfarande är i gott skick. 

44.200.30.73