Begagnade friktionsdäck - Vi hjälper dig välja rätt för din bil

När du letar efter begagnade friktionsdäck är det viktigt att välja rätt storlek och modell som passar din bil. Våra däckexperter hjälper gärna dig med rådgivning och expertis för att hjälpa dig att välja de bästa begagnade friktionsdäcken för din bil.

Hur gamla kan begagnade friktionsdäck vara?

Det är en viktig fråga när det gäller begagnade friktionsdäck. Åldern på friktionsdäck påverkar deras prestanda och säkerhet. Våra däckexperter kontrollerar alltid kvalitéten på de begagnade friktionsdäcken innan du som kund kan köpa dem. Så du kan vara trygg på vägen i alla väder, med säkra begagnade friktionsdäck på din bil.  

Vi säljer säkra begagnade friktionsdäck

Vi är stolta över att erbjuda säkra och pålitliga begagnade friktionsdäck. Vårt urval har noggrant granskats och kontrollerats för att säkerställa att de uppfyller höga säkerhetsstandarder. Du kan vara trygg med ditt köp av begagnade friktionsdäck hos oss. 

Exempel på däckvarumärken på våra begagnade friktionsdäck:
  • Goodyear begagnade friktionsdäck
  • Kumho begagnade friktionsdäck
  • Pirelli begagnade friktionsdäck
  • Continental begagnade friktionsdäck

 

Begagnade friktionsdäck priser

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på begagnade friktionsdäck, vilket gör det möjligt för dig att spara pengar utan att kompromissa med säkerheten på vägarna. Våra prisvärda alternativ ger dig högkvalitativa däck till förmånliga priser.

Begagnade friktionsdäck online

Ta snabbt reda på vilka begagnade friktionsdäck som passar din bil genom att fylla i din bils registreringsnumret ovan. För den som söker ett budgetvänligt alternativ och kanske ett alternativ för billigare vinterdäck så är begagnade friktionsdäck en bekväm lösning. Leta efter beganade friktionsdäck online i lugn och ro, sen kan du hämta upp dem på en däckverkstad nära dig. 

Köpa begagnade friktionsdäck hos våra däckverkstäder

Vi erbjuder möjligheten att köpa begagnade friktionsdäck både i våra fysiska däckverkstäder. Våra däckexperter hjälper dig att välja rätt däck som passar din bil och dina körbehov.

Hos Holmgrens Bil kan du köpa både sommardäck och vinterdäck, förvara sen dina hjul säkert på våra däckhotell. Skulle du behöva en hjulinställning, däckmontering eller balansering erbjuder våra däckverkstäder även detta - en enkel komplett däckaffär.

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad

Vi hjälper dig byta däck!

Slipp skifta hjul själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig!  

Däckbyte - Boka tid här
Köpa vinterdäck, vinterdäck 2023
Var ute i god tid

Vi har vinterdäck till dig

Vid köp av fyra hjul hos oss bjuder vi på en säsong förvaring! 

Vinterdäck

Vad betyder däckmärkningen?

 

Däck-dimensioner.png

 

Varför ska du köpa däck på Holmgrens Bil?

Hos oss på Holmgrens Bil finner du alltid ett brett sortiment av kompletta hjul, däck och fälgar för att du ska kunna hitta något som passar just din bil. Vi har erbjuder  både begagnade däck och nya däck samt original BMW däck, Ford däck, Hyundai däck, MG däck, MINI däck och Nissan däck. Kvalitetsdäck från de största tillverkarna, köpa sommardäck och vinterdäck smidigt och enkelt online i vår däckshop. Om du behöver köpa dubbdäck eller friktionsdäck har vi ett stort utbud däck som är anpassade för vårt nordiska klimat.

Varmt välkommen att köpa däck hos oss på Holmgrens Bil! 

Däckhotell ingår när du köper kompletta däck

Gäller både vid köp av kompletta nya och begagnade däck.

Begagnade hjul alltid med god kvalitet

Vi är noga med din säkerhet och säljer alltid hjul som är kontrollerade av våra däckexperter.

Vi tar hand om dina gamla däck

Du behöver bara lämna bilen hos oss så byter vi till nya fräscha däck och tar hand om dina gamla däck.

VÅRA DÄCK VARUMÄRKEN

Goodyear.png
Kumho däck.png
Begagnade Friktionsdäck 2024
3.239.9.151