Bästa kund, här kan du läsa vad vi gör mot Covid-19 på våra anläggningar.

BMW X1, Privatleasing

BMW X1 Privatleasing just nu från endast 3 895 kr/mån

Upplev den sportiga känslan och körglädjen hos BMW X1 Hybrid med bästa möjliga komfort. Mångsidig, flexibel och innovativ. Finns i lager för snabb leverans.

BMW X1 Hybrid xDrive25e

Är du redo? För det är BMW X1 Hybrid! En kompakt SUV med många tekniska innovationer och är en fyrhjulsdriven laddhybrid i särklass. BMW Connected-paketet ingår med bland annat Navigation Plus, BMW Head-Up Display, Real-Time Traffic Information och trådlösladdning. Privatleasa hos Holmgrens Bil.

Vill du ha lägre månadsavgift?

Gå in med en första förhöjd hyra så kan du själv sänka din månadsavgift. Flera av våra prisexempel är beräknade på en första förhöjd hyra på 20.000kr.

Tillval

  • M Sport + 470:-/mån
BMW X1 Hybrid
BMW X1 xDrive25e
BMW X1 xDrive 25e

Bränsleförbr. l/100 km bl. körning: 1,9-7,7. Utsläpp CO2 g/km: 40-175.  Erbjudandet gäller t o m 30/9 2021. Privatleasing anges inkl. moms, avser 36 månader löptid och en avtalad körsträcka om 3.000 mil. Uppl- och admin. avgift f.n. 595 kr resp. 55 kr samt skatt och avg. från Transportstyrelsen tillkommer. Bilarna i materialet är extrautrustade. Finansiering via BMW Financial Services Scandinavia AB. Priserna baseras på vägledande frånpriser från BMW Northern Europe AB, varje enskild återförsäljare äger rätten att sätta egna priser.

Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

* Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från och med 1 januari 2020 har WLTP helt ersatt den tidigare körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande – i WLTP är uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda. Elektrisk räckvidd påverkas av faktorer som körstil, vägbanans beskaffenhet, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering och föruppvärmning/kupékylning. Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.