Bästa kund, här kan du läsa vad vi gör mot Covid-19 på våra anläggningar.

BMW 3 Serie Touring
BMW 3-serie, Kampanj

BMW 3 Serie just nu från 507 600 kr

BMW 330e Touring, en laddhybrid med sportig körupplevelse. Nu till kampanjpris från 507 600 kr. 

BMW 3-serie 

Om du är intresserad av att köpa en exklusiv bil som är både kraftfull och kompakt rekommenderar vi ofta modeller i BMW 3-serie. Vi på Holmgrens Bil har varit återförsäljare av BMW under många år, och vi vet att det här är bilar som kommer att ge sina nya ägare körglädje och komfort under lång tid framöver. Vi är MRF-anslutna och det är viktigt för oss att skapa bra kundrelationer och bidra till att våra kunder köper den bil som är rätt för dem.

 

När det gäller BMW 3-serie kan vi erbjuda både nya och begagnade bilar samt leasing för dig som föredrar det framför att äga en bil. Väljer du att köpa en begagnad BMW 3-serie av oss kan du vara trygg i att vi har gått igenom bilen noggrant och att vi har satt ett pris som motsvar skicket bilen är i.

 

BMW 3-serie är en mångsidig bil som underlättar för dig till både vardags och fritid. 3-serie Touring är en kompakt bil som ger dig en klassisk BMW med sportig körupplevelse och generöst med bagageutrymme. Finns både som laddhybrid och disel. BMW 330e Touring laddhybrid utrustad med Connected-paket med bl.a. BMW Live Cockpit Professional, Model sport, Trådlös laddning och Connected Package Professional. Provkör hos Holmgrens Bil.

BMW 3 Serie Touring
BMW 3 Serie Bagage
BMW 3 Serie Interiör

Kontakta oss för mer information

BMW 3 Serie i lager

Bilar som finns för snabb leverans.

Kontakta oss

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta något som passar dina önskemål.

En BMW ur 3-serien passar både privat och i tjänst

Både privat- och tjänstebilsförare brukar falla för det sportiga utseende som många förknippar med bilar ur BMW 3-serien. Förarmiljön är avancerad i de senaste modellerna. Via uppkopplade appar och digitala skärmar du få assistans och kan göra inställningar som gör det säkrare och enklare att framföra bilen. Att du kan slappna av lite extra i den sköna förarstolen bidrar till att göra bilar ur BMW 3-serien roliga att köra. Detta är BMW:s bästsäljare och BMW 3-serie har vunnit ett stort antal priser under årens lopp. Här på Holmgrens Bil kan du hitta en modell från BMW 3-serien som passar just dina behov.

Det lönar sig att välja en BMW

När det gäller frågor om BMW 3-series bagageutrymme, och mått på bilar ur BMW 3-serie så beror det helt på vilken bil du väljer. Ska man generalisera kan man säga att det handlar om prestigebilar i mellanklass med mycket påkostad interiör även i standardutförandet. En BMW 3-serie kostar en del om du köper den ny men det är ändå en bil som är ekonomisk att äga enligt oss på Holmgrens Bil. En viktig aspekt är att bilar från BMW har bra andrahandsvärde. Väljer du en eldriven bil ur nya BMW 3-serien eller en plug-in-hybrid kan du räkna med ypperlig körekonomi och en motor som sällan behöver servas eller repareras.