Bästa kund, här kan du läsa vad vi gör mot Covid-19 på våra anläggningar.

BMW i4, kampanjpris

BMW i4 Gran Coupé från 625 000 kr

Den första helt eldrivna Gran Coupé med garanterad körglädje och helt utan utsläpp! Upp till 590 km elektrisk räckvidd. Förbeställ den hos Holmgrens Bil redan idag.

Skicka intresseanmälan

BMW i4, THE i4

Snart är den här, BMW i4 är den första helt eldrivna Gran Coupé med upp till 590 km* räckvidd och garanterar ren körglädje. Helt utan utsläpp! Passar utmärkt för längre resor med den långa räckvidden och dess utmärkta effektvärden upp till 400 kW (544 hk). Förbeställ den hos Holmgrens Bil redan idag!

  • Maxeffekt på 400 kW/544 hk
  • Från 0-100 km/h på 5,7 sekunder
  • Räckvidd upp till 590 km* (WLTP)
  • Snabbladdning med effekt upp till 150Kw (10-80% 31 min)

*mätt enligt WLTP-testcykeln

Förbeställ nya BMW i4

Du kan redan nu förbeställa nya BMW i4 som passar både för längre resor, stadskörning och kurviga landsvägar. Med sin nästa helt tysta drivning och optimerade chassitekniken ger den ren körglädje på vägarna. BMW i4 har fem sittplatser med gott utrymme även för dem som sitter i baksätet, där det finns gott om plats för benen och huvudet. 

BMW i4 front
BMW i4 Interiör
BMW i4 Bakdel
BMW i4 Gran Coupé

Jag vill veta mer om BMW i4 Gran Coupé

Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar mina personuppgifter

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.