Bästa kund, här kan du läsa vad vi gör mot Covid-19 på våra anläggningar.

BMW iX3 Privatleasing
BMW iX3, kampanj

BMW iX3 för endast 769 000 kr

BMW iX3 är den femte generationens BMW eDrive och sätter en ny standard på marknaden. Ladda snabbt, enkelt och effektivare är någonsin och kom längre. BMW iX3 har en räckvidd upp till 459 km.

Upplev nya BMW iX3

Ren körglädje på 100% el som tar dig på upp till 459 km och med en strömförbrukning från 18,5 kWh/100 km. Som 100% elbil förenar iX3:an det bästa av två världar: kördynamik och premiumkvalité. Är den första helt elektriska Sports Activity Vehicle med den senaste tekniken. Boka en provkörning och upplev den på vägarna. 

 

BMW iX3
BMW iX3 Interiör
BMW iX3 Förarplats
BMW iX3 Front

Jag vill veta mer om BMW iX3

Prisförslag
Provkörning
Boka besök
Jag vill veta mer
Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar mina personuppgifter

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

BMW iX3 Charged

Redan i basutförandet Charged ingår mycket som standard, som panoramatak, BMW Live Cockpit Professional, Driving Assistant Professional, adaptivt chassi och Parking Assistant, panoramaglastak och backkamera samt många andra utrustningar som ökar komforten, säkerheten och körglädjen ytterligare.

BMW iX3 Charged Plus

Utförandet Charged Plus, kompletterar det omfattande standardutrustningen hos Charged och imponerar med en mängd extrautrustningar som bland annat BMW Head-up display, sportstolar i skinn, Comfort acess, Harman Kardon högtalarsystem och adaptiva LED-strålkastare med helljusassistent.

 

Kontakta oss för mer information

BMW iX3 i lager

Bilar som finns för snabb leverans.

Kontakta oss

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta något som passar dina önskemål.