Ford Electric 2023
nyhet

Ford Explorer Electric - kommer snart!

Den nya Explorer gör sin globala debut. Ford Explorer Electric kombinerar tysk ingenjörskonst med en amerikansk attityd. Elbilen är full av intelligent teknik och smarta lösningar för att hjälpa både dig som förare och passagerare bekväma och hålla sig uppkopplade.

Ford Explorer Electric 2023

 

Ford Explorer Electric 

Den nya Explorer Elecrtic gör sin globala debut. Fords nya elbil kombinerar tysk ingenjörskonst med uttrycksfull amerikansk attityd. Ford Explorer Elbil är full av intelligent teknik och smarta lösningar för att hjälpa dig som förare att va bekväm och hålla dig uppkopplad på dina äventyr. 

En extra stor rörlig pekskärm som döljer ett hemligt förvaringsfack; generös förvaring fram i kupén och trådlösa uppkopplingsmöjligheter. Allt detta tillsammans med elektriska drivlinor som kan ladda från 10 till 80 procent på bara 25 minuter.

  • Snabbladdning
  • Stor rörlig pekskrärm
  • Otroligt mycket förvaring
Ford Explorer Electric 2023
Elbilen Explorer på laddning
Snabbladda din nya Ford Explorer Electric
2023 Explorer interiör
Interiör Ford Explorer Electric

Håll dig uppdaterad om nya Ford Explorer Electric

Fyll i din e-postadress nedan så skickar vi dig senaste nytt om priser och leveransbesked för nya Ford Explorer Electric 2023.

 

Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar mina personuppgifter

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

3.238.111.130