Bästa kund, här kan du läsa vad vi gör mot Covid-19 på våra anläggningar.

BMW X5, Företagsleasing

Bossen har anlänt

BMW X5 är utrustad med ny teknik för ökad säkerhet och kördynamik. Företagsleasa den och arbeta med stil. 

BMW X5 som tjänstebil

Företagsleasa BMW X5 utrustad med ny teknik för ökad säkerhet och kördynamik.  Med företagsleasing har du en fast månadskostnad, smidig och enkel hantering av din bil. Efter kontraktstidens slut lämnar du tillbaka bilen och har därefter möjlighet att hämta ut en ny bil.

BMW X5 är en bil som med rätta fått mycket uppmärksamhet i branschtidningar och på bilmässor runt om i världen. För oss på Holmgrens Bil är det tacksamt att kunna sälja BMW X5 eftersom vi vet av erfarenhet att en mycket stor majoritet av alla som köper denna BMW blir väldigt nöjda med sitt val.

 

 

Företagsleasing

BMW Business Lease

  • 0 kr i kontantinsats
  • BMW Service Inclusive 
  • 36 månaders leasingavtal
  • BMW Originalförsäkring
  • Lämna tillbaka bilen efter kontraktstidens slut och hämta ut en ny

Kontakta oss för mer information

Över 60 år i branschen

Vi är MRF-anslutna och har funnits i branschen i över 60 år. På Holmgrens Bil kan du köpa en BMW X5 under trygga former och få all den service du har rätt att förvänta dig när du köper ett fordon av den klassen. Om du ännu inte bestämt dig för vad ska köpa för bil, men har BMW X5 som en av dina kandidater, är du välkommen att ta kontakt med en av våra säljare som kan berätta om modellen och boka in provtur åt dig.

 

En BMW X5 SUV 

BMW X5 är en medelstor premium SUV som brukar klassificeras som en Sport Activity Vehicle (SAV). Det är ett fordon som vi på Holmgrens Bil varmt kan rekommendera dig som vill ha en bil som fungerar i de flesta sammanhang. Bilens utrymmen är generösa, men den är inte så stor att den blir klumpig. Genom oss kan du hitta en BMW X5 7-sits eller 5-sits och välja ett utrustningspaket som passar just dig. BMW X5 är överhuvudtaget en bil som blir väldigt personlig i och med alla tillval. Vi vill dock poängtera att den redan i sitt standardutförande har en utpräglad premiumkänsla.

BMW X5 har utvecklats sedan lanseringen

Sedan slutet på 90-talet har BMW X5 släppts i flera generationer, som hela tiden flyttat fram gränserna för vad som är möjligt för den här fordonstypen. Nya BMW X5 är ett riktigt statement. Den har en bekväm och rymlig kupé med vackra detaljer i exklusiva material. Belysningen är något utöver det vanliga, och med Ambient Air-paketet kan du till och med få den doft du vill ha inne i bilen. Ljudsystemet är också väldigt påkostat och det samma gäller för systemet för förarassistans. På det området är BMW branschledande. Först och främst är dock BMW X5 en bil som är trygg och väldigt rolig att köra. Om kontrollerad kraft och elegans är din melodi är en BMW X5 ett utmärkt val av bil.

 

BMW X5 är väl värd sitt pris

I förhållande till vad du får för pengarna är inte BMW X5 särskilt dyr att äga, trots att det är en lyxbil vi talar om. Räkna med att den bevarar sitt andrahandsvärde mycket bra och att den har en byggkvalitet som ger bilen ett långt liv ute på vägarna. En BMW X5 laddhybrid är ett lämpligt val för dig som vill ha full räckvidd men också sänka bränslekostnaderna.

Köp BMW X5 begagnad

BMW X5 är en populär leasingbil. Det innebär att vi ofta får in begagnade BMW X5 som använts som tjänstebil, och därmed har en bevarad nybilskänsla. Dessa säljs till ett väldigt konkurrenskraftigt pris här på Holmgrens Bil. Även om du är ute efter en äldre årsmodell eller en BMW X5 Hybrid till bra pris så ska du kontakta oss på Holmgrens Bil.

Kontakta oss

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta något som passar dina önskemål.