MG EHS tjänstebil

MG EHS företagsleasing från 2.584kr/mån

Upplev MG EHS Plug-in Hybrid som tjänstebil med sin kraftfulla och dynamiska körglädje. Provkör hos oss idag!

MG EHS

MG EHS är en imponerande elhybrid-SUV som förenar avancerad teknik med stil och prestanda. Med ett distinkt utseende och moderna designdrag lockar denna bil uppmärksamhet var den än går.

En av de mest anmärkningsvärda egenskaperna hos MG EHS är dess drivsystem. Den kombinerar en kraftfull bensinmotor med el och ett avancerat batteripack. Detta ger inte bara imponerande bränsleeffektivitet utan också möjligheten att köra helt på el, vilket minskar utsläppen och ger en mer hållbar körupplevelse.

Interiören i MG EHS är utformad med fokus på komfort och moderna bekvämligheter. Material av hög kvalitet och en intuitivt utformad instrumentbräda skapar en lyxig atmosfär inuti bilen. Dessutom erbjuder den avancerade infotainmentsystem och smarta teknologier för att förbättra körglädjen och hålla föraren uppkopplad.

Säkerhet har också varit en prioritet för MG EHS. Den är utrustad med avancerade förarstödsystem och säkerhetsfunktioner som ökar både körsäkerheten och passagerarnas skydd.

Med sina imponerande prestanda, stilfulla design och avancerade teknologier representerar MG EHS den senaste generationens elhybridbilar och positionerar sig som ett attraktivt val för dem som söker en balans mellan effektivitet, prestanda och hållbarhet.

MG EHS teknisk utrustning

  • Utrustningspaket: Comfort & Luxury
  • 0-100 km/h på 6,9 sekunder 
  • Elektrisk räckvidd: 52km
MG EHS bagageutrymme
MG EHS interiör ratt
MG EHS interiör

Hur vill du gå vidare?

Leveransbesked
Offertförslag
Provkörning
Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas
Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar mina personuppgifter

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

MG EHS 2021
MG

Se kampanjpris för EHS

Intresserad av att köpa MG EHS?

Läs mer

Bränsleförbrukning: CO2 43 g/km, 1.8L/100km. Blandad elförbrukning 18,6 kWh/100 km enligt körcykeln WLTP.

3.238.117.130