2024 bästa företagsbil Nissan Juke. Kör Nissan Juke som tjänstebil för dina företagsresor. Lågt förmånsvärde
Nissan Juke tjänstebil

Nissan Juke företagsleasing från 2.352kr/mån

Med sin moderna och djärva design representerar Nissan Juke ditt företag med stil och elegans. Den sportiga looken och högkvalitativa materialen gör den till ett imponerande val för företagsmöten och kundbesök.

Nissan Juke som tjänstebil

Nissan Juke är utrustad med praktiska funktioner som Intelligent Around View Monitor för enkel parkering och manövrering i stadsmiljöer. Det rymliga bagageutrymmet och flexibla inredningsalternativen gör att bilen kan anpassas efter dina arbetsbehov.

Juke erbjuder en rymlig och komfortabel interiör med avancerade funktioner som Apple CarPlay och Android Auto, vilket gör det enkelt att hålla kontakten och produktiv på vägen. ProPILOT Assist och andra säkerhetssystem säkerställer att du och dina medarbetare är trygga under jobbresan.

Hur vill du gå vidare?

Provkörning
Offertförslag
Leveransbesked
Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas
Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar mina personuppgifter

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Nissan Juke Hybrid 143 hk N-Connecta: bränsleförbrukning blandad körning (l/100 km): 5,0; CO2 (g/km): 112. Fordonet är homologerat i enlighet med EU-lagstiftning enligt WLTP testcykeln.

3.92.91.54