ford transit 2022
FORD TRANSIT KAMPANJ

Ford Transit pris från 389.900kr

Ford Transit skåpbil är en av Sveriges mest sålda transportbilar med låga driftskostnader, praktiska lastutrymmen, härlig komfort och den senaste säkerhetsteknologin.

Ford Transit 

Ford Transit är en av de största och mest sålda skåpbilarna i Sverige. Med låga driftskostnader, praktiska lastutrymmen, överlägsna komfort och senaste säkerhetsteknologin kommer man långt. Ford Transit har kraftfulla och effektiva motorer, samt möjlighet att köra på HVO100 biodiesel. Dessutom en fantastisk lastkapacitet! 

Våra Transit transportbilar drivs av HVO100, ett 100% förnybart och fossilfritt dieseldrivmedel som bidrar till minskning av CO2-utsläpp. Det är en kemisk kopia av vanlig diesel, men med lägre densitet som består av förnybara råvaror i form av rest- och avfallsprodukter från bland annat livsmedelsproduktion, etanolproduktion och slakterier.

Ford Transit mått lastutrymme

Med sina generösa måt har du lastutrymme på 15,1m³. Du kan lasta saker som är över 3m långa och har en lastkapacitet på 2.7 ton.

Transit
Ford Transit interiör
Ford Transit Skåpbil

Hur vill du gå vidare?

Leveransbesked
Offertförslag
Provkörning
Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas
Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar mina personuppgifter

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Ford Transit: Bränsleförbrukning l/100km 8,2. Utsläpp g/km 214-216

3.233.232.160