1 / 1

Holmgrens Bil Värnamo

Välkommen till Holmgrens Bil i Värnamo – din auktoriserade bilhandlare för BMW och Hyundai. Upptäck vårt imponerande sortiment av både nya och begagnade bilar, vi erbjuder även profesionell bilservice. Varmt välkommen in till oss för att hitta din perfekta bil!

Om Holmgrens Bil Värnamo

Holmgrens Bil Värnamo erbjuder ett brett utbud av nya och begagnade bilar, tillbehör och reservdelar till sina kunder. Här är några punkter som gör Holmgrens Bil till ett utmärkt val för din bilvård:

  • Specialiserade tekniker: Våra erfarna tekniker är specialiserade på BMW och Hyundai och besitter den kunskap och erfarenhet som krävs för att hålla din bil i bästa möjliga skick.
  • Originaldelar och hög kvalitet: Vi använder alltid originaldelar för våra varumärken för att säkerställa högsta kvalitet på våra tjänster.
  • Kundservice: Vi strävar efter att alltid erbjuda våra kunder den bästa möjliga upplevelsen och skapa en varm och välkomnande miljö. Vi är engagerade i att tillhandahålla personlig och professionell service, och vi gör det enkelt för våra kunder att ta hand om sina bilar. Vi är även redo att assistera med allt från service och reparationer till rådgivning om ditt bilägande

 

Besök vår bilaffär i Värnamo för att boka en provkörning eller service. Vi ser fram emot att hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en provkörning eller servicebesök!

4R2A0276.jpg
Välkommen in till oss på Holmgrens Bil Värnamo!

 

Ta en rundtur

Välkommen att ta ett varv i butiken innan ditt besök till Holmgrens Bil Värnanmo. Vi ser fram emot att träffa dig i bilhallen och hjälpa dig att hitta din perfekta bil på Holmgrens Bil Värnamo snart!

3.234.244.181