3 sep 2021

BMW kommer till Holmgrens Bil Vetlanda!

NYHET! Nu kommer BMW till Vetlanda! Den 2-3 oktober har vi invigning av de nya lokalerna. Varmt välkommen till två dagar med happenings och fina erbjudanden.

Hitta till Holmgrens Bil Vetlanda

De 30 första besökarna får ett dagspa för 2 personer på
Kosta Boda Art Hotell med ett värde upp till 990 kr. 

Kosta boda art hotel.png

Bli först med att se de nya lokalerna och provköra någon av våra bilmodeller. Vi kommer bjuder på kaffe och tårta, samt fantastiska erbjudanden som du inte vill missa. Se några av alla våra erbjudanden längre ner i den gula rutan. Under dagen arrangerar vi även en tipspromenad för familjen, med riktigt fina priser i potten. Tar du med dig barnen, så finns även en hoppborg på plats. Det ska vara roligt att komma hit i alla åldrar!

Vi har allt till din bil under ett och samma tak, varmt välkommen in till Holmgrens Bil Vetlanda 2-3 oktober! 

Öppettider:
Lördag: 10-15
Söndag: 11-15

Läs mer om BMW kampanjer 

 

 

Liknande artiklar Alla artiklar

Tillsammans med RedLocker visar vi vägen för en mer jämställd arbetsplats

Vi kan stolt presentera att Holmgrens Bil har inlett ett samarbete med RedLocker för att utrusta våra 15 anläggningar med automater för gratis mensskydd. Automaterna kommer finnas tillgängligt för ...
Nyhet

Vi är ny huvudsponsor till Jönköpings Södra IF

Vi är stolta över att meddela att Holmgrens Bil ny huvudsponsor för fotbollsklubben Jönköpings Södra IF under säsongen 2023.
Nyhet
Information

Vi växer med Ford

Ford har flyttat in till oss. Nu har Ford flyttat in hos oss i Linköping, Norrköping, Nyköping, Växjö, Vetlanda och Vimmerby. Vi säljer både Ford personbilar och transportbilar. Som auktoriserad Fo...
Nyhet
3.235.147.50