3 sep 2021

BMW kommer till Holmgrens Bil Vetlanda!

NYHET! Nu kommer BMW till Vetlanda! Den 2-3 oktober har vi invigning av de nya lokalerna. Varmt välkommen till två dagar med happenings och fina erbjudanden.

Hitta till Holmgrens Bil Vetlanda

De 30 första besökarna får ett dagspa för 2 personer på
Kosta Boda Art Hotell med ett värde upp till 990 kr. 

Kosta boda art hotel.png

Bli först med att se de nya lokalerna och provköra någon av våra bilmodeller. Vi kommer bjuder på kaffe och tårta, samt fantastiska erbjudanden som du inte vill missa. Se några av alla våra erbjudanden längre ner i den gula rutan. Under dagen arrangerar vi även en tipspromenad för familjen, med riktigt fina priser i potten. Tar du med dig barnen, så finns även en hoppborg på plats. Det ska vara roligt att komma hit i alla åldrar!

Vi har allt till din bil under ett och samma tak, varmt välkommen in till Holmgrens Bil Vetlanda 2-3 oktober! 

Öppettider:
Lördag: 10-15
Söndag: 11-15

Läs mer om BMW kampanjer 

 

 

Liknande artiklar Alla artiklar

Tesla till vår skadeverkstad i Jönköping

Tesla tecknar avtal med Holmgrens Bil Skadeverkstad i Vättersnäs i Jönköping. Vi blir därmed en så kallad TABS, en Tesla Approved Body Shop (auktoriserad Tesla-skadeverkstad). 
Nyhet
Information
Elbil

Nya BMW i7 - 100% eldriven lyx

BMW i7. Större, lyxigare och elektrifierad. Oavsett om du vill köra själv eller sitta i baksätet kommer BMW i7 ta dig med storm, en helt oförglömlig upplevelse. Extrem elektrisk prestanda och multi...
Nyhet
Elbil

Öppet hus i Nässjö

Samma adress med ny interiör Vi har renoverat vår anläggning och det vill vi fira tillsammans med er. Den 30 maj till 2 juni har vi öppet hus och träffar gärna er hos oss. Tveka inte att kontakta o...
Event
Nyhet
35.172.223.251