Företagsevent med Ford

Letar du efter en ny transportbil? Missa inte chansen att uppleva Ford hos oss för första gången när vi växer med Ford! Du och din kollega är välkomna på vårt Företagsevent med Ford.

Under eventet kommer det att bjudas på fantastiska erbjudanden, mingel och tilltugg. Worksystem kommer också vara på plats och demonstrera sin utrustning, de hjälper dig med rätt bilinredning och utrustning för din verksamhet. Anmäl er hos oss (föranmälan krävs), först till kvarn!

Välj din närmsta anläggning nedan:

Nu har Ford flyttat in
Fira tillsammans med oss
Anpassa din Ford med Worksystem

 

Ditt företag i rörelse!

Vi har ett av Sveriges bredast utbud av Ford Tranportsbilar. Vi hjälper dig att skräddarsy din nya Skåpbil, Flakbil eller Pickup så den passar dig. Vi erbjuder dig Europas populäraste transportbilsprogram som ger dig rätt förutsättningar att lyckas.

 

 

Företagseventet annordnas i samarbete med Worksystem och Ford
logo-worksystem-ford.png

 

 

Ford Service
Ford Service

Ingen kan Ford bättre än vi.

Våra auktoriserade Fordverkstäder arbetar uteslutande
med originaldelar. Utöver det har vi rätt utrustning och diagnosverktyg, den senaste programvaran och fri vägassistans som ingår vid varje service.

Boka nu

Liknande artiklar Alla artiklar

Nu finns Nissan hos oss på Holmgrens Bil Örebro

Upptäck Nissan för första gången hos oss. Vi säljer både personbilar och transportbilar samt är din auktoriserade Nissan verkstad. Vi finns här för dig och hjälper dig med din Nissan.
Event
Nyhet

Jubileumsvecka med Ford

Våra anläggningar Norrköping, Linköping, Vetlanda, Vimmerby och Växjö firar 1 år tillsammans med Ford den 16-22 oktober. Varmt välkommen! Ta chansen att vinna en weekendbil och ett lyxigt spapaket ...
Nyhet
Event

Öppet hus - MG lanserar Sveriges kanske mest prisvärda elbil

MG har lanserat Sveriges kanske mest prisvärda elbil och det firar vi med öppet hus! På våra anläggnignar har du chans att vinna två biljetter till Allsvenskan, Superettan eller Stockholm Horse Wee...
Event
Nyhet
3.239.9.151