10 aug 2021

Holmgrens Bil Förvärvar Bilcirkeln i Helsingborg

Jörgen Armgren och Peo Magnusson, ägare till Bilcirkeln AB i Helsingborg, har tagit beslut om att sälja sin verksamhet till Holmgrens Bil AB.

Holmgrens är ett familjeföretag, startat 1960, som bedriver bilhandel i Småland, Västra Götaland och Blekinge. Bolaget har efter förvärvet 27 bil- och serviceanläggningar på 16 orter och representerar 16 varumärken.

”Jag är mycket glad över att den här affären har kunnat sys ihop” säger Benny Holmgren, ägare till Holmgrens Bil. ”Företagen passar väl tillsammans. Dels är båda företagen privatägda och med liknande värdegrunder, dels passar varumärkesportföljerna väl ihop.

”Holmgrens befinner sig i en tillväxtfas och har gjort ett flertal förvärv det senast året. Att nu gå in i den expansiva Helsingborgsregionen känns både spännande och rätt.” 

”Jag känner mig mycket nöjd med affären” säger Jörgen Armgren, VD för Bilcirkeln. ”Vi överlåter nu verksamheten till Holmgrens Bil som är ett av Sveriges mest expansiva bilhandelsföretag men också ett företag som är väldigt långsiktiga i sina investeringar. Jag kan därför med varm hand lämna över vår personal till en mycket stabil och trygg arbetsgivare.”

 

Liknande artiklar Alla artiklar

Tesla till vår skadeverkstad i Jönköping

Tesla tecknar avtal med Holmgrens Bil Skadeverkstad i Vättersnäs i Jönköping. Vi blir därmed en så kallad TABS, en Tesla Approved Body Shop (auktoriserad Tesla-skadeverkstad). 
Nyhet
Information
Elbil

Nya BMW i7 - 100% eldriven lyx

BMW i7. Större, lyxigare och elektrifierad. Oavsett om du vill köra själv eller sitta i baksätet kommer BMW i7 ta dig med storm, en helt oförglömlig upplevelse. Extrem elektrisk prestanda och multi...
Nyhet
Elbil

Öppet hus i Nässjö

Samma adress med ny interiör Vi har renoverat vår anläggning och det vill vi fira tillsammans med er. Den 30 maj till 2 juni har vi öppet hus och träffar gärna er hos oss. Tveka inte att kontakta o...
Event
Nyhet
3.236.225.157