Bästa kund, här kan du läsa vad vi gör mot Covid-19 på våra anläggningar.

Holmgrens Bil Förvärvar Bilcirkeln i Helsingborg

Jörgen Armgren och Peo Magnusson, ägare till Bilcirkeln AB i Helsingborg, har tagit beslut om att sälja sin verksamhet till Holmgrens Bil AB.

Dela
10 aug 2021

Holmgrens är ett familjeföretag, startat 1960, som bedriver bilhandel i Småland, Västra Götaland och Blekinge. Bolaget har efter förvärvet 27 bil- och serviceanläggningar på 16 orter och representerar 16 varumärken.

”Jag är mycket glad över att den här affären har kunnat sys ihop” säger Benny Holmgren, ägare till Holmgrens Bil. ”Företagen passar väl tillsammans. Dels är båda företagen privatägda och med liknande värdegrunder, dels passar varumärkesportföljerna väl ihop.

”Holmgrens befinner sig i en tillväxtfas och har gjort ett flertal förvärv det senast året. Att nu gå in i den expansiva Helsingborgsregionen känns både spännande och rätt.” 

”Jag känner mig mycket nöjd med affären” säger Jörgen Armgren, VD för Bilcirkeln. ”Vi överlåter nu verksamheten till Holmgrens Bil som är ett av Sveriges mest expansiva bilhandelsföretag men också ett företag som är väldigt långsiktiga i sina investeringar. Jag kan därför med varm hand lämna över vår personal till en mycket stabil och trygg arbetsgivare.”

 

Liknande nyheter Alla nyheter

Möt nya BMW iX!

Upplev den första BMW iX, en fyrhjulsdriven bil, helt elektrisk med enastående räckvidd för ren körglädje.
Nyheter

Sverigepermiär för nya Hyundai BAYON 17-18 sep!

Är du redo för att se nya perspektiv med BAYON?
Nyheter

BMW kommer till Holmgrens Bil Vetlanda!

NYHET! Nu kommer BMW till Vetlanda! Den 2-3 oktober har vi invigning av de nya lokalerna. Varmt välkommen till två dagar med happenings och fina erbjudanden. Hitta till Holmgrens Bil Vetlanda
Nyheter