3 sep 2021

Helt nya BMW iX3

Bilen har hittills endast visats upp som konceptbil men nu är det världspremiär för den slutgiltiga produktionsmodellen och finns nu att provköra och beställa. 

Räckvidd

BMW iX3 sätter en helt ny standard med en strömförbrukning från 18,5 kWh/100 km och har en räckvidd på upp till 459 km (WLTP). Du kan ladda batteriet till 80% på endast 34 minuter. (150 kW) Så för att ta ett exempel kan ett laddstopp på 10 minuter ge dig ca 100 km ny räckvidd. Med 11 kW laddar du fullt batteri på 7,5 timme.

 

Nytt utseende i BMW-familjen

Med sina  kraftfulla och renare linjer längs stötfångare, en stängd grill, ny diffuser och nya luftspjäll vid framhjulen ger BMW iX3 ett modernt utseende i BMW-familjen. Den första helt elektriska Sports Activity Vehicle. Interiört liknar BMW iX3-modellen resterande BMW X3-bilar.

 

BMW iX3
bmw ix3 bak.jpg
bmw ix3 fram.jpg

Pris

Vi erbjuder dig två utrustningsnivåer för att göra det lätt och smidigt för dig. Välj mellan BMW iX3 Charged och BMW iX3 Charged Plus. Finns både för företagsleasing och privatleasing.

BMW iX3 Charged

Redan i basutförandet Charged ingår mycket som standard, som panoramatak, BMW Live Cockpit Professional, Driving Assistant Professional, adaptivt chassi och Parking Assistant samt många andra utrustningar som ökar komforten, säkerheten och körglädjen ytterligare.

 

BMW iX3 Charged Plus

Utförandet Charged Plus, kompletterar det omfattande standardutrustningen hos Charged och imponerar med en mängd extrautrustningar.*** Den beräknade månadskostnaden är baserade på att BMW Financial Services Scandinavia AB erhåller miljöbonus enligt gällande regler. Initialt kommer den månatliga leasingavgiften vara högre, men den beräknade månadskostnaden är den genomsnittliga månadskostnaden över 36 månader efter erhållen miljöbonus. BMW Financial Services Scandinavia AB kan ej hållas ansvarig för utebliven miljöbonus, då gäller den högre månadskostnaden enligt kontrakt.

 

BMW iX3
Nu kan du beställa BMW iX3 hos oss.

Lansering och leverans för BMX iX3

Nu kan du beställa bilen hos oss. De första bilarna beräknas komma till Sverige och bilhallarna i början på 2021. Fram till och med den 30 april 2021 ingår vinterhjul vid din beställning.

Beställ här

 

 

BMW iX3 instrumentpanel
BMW iX3 växellåda
BMW iX3 stolar

Liknande artiklar Alla artiklar

Boka en digital visning av din nya bil!

Nu kan du äntligen boka en digital visning av MINI hos oss på Holmgrens Bil.  Att boka ett digitalt möte med våra MINI Experter är helt kostnadsfritt och tillgängligt för alla som har en dator elle...
Nyhet
MINI

Invigningshelg i Karlskrona!

Vår anläggning är äntligen klar, och det vill vi fira! Fredag 24 maj 9.00 - 18.00 Lördag 25 maj 10.00 - 14.00 Holmgrens Bil Karlskrona     Under invigninshelgen Upplev helt nya IONIQ 5 N som är på...
Nyhet
Event

Sverigepremiär BMW i5 Touring

Varmt välkommen att uppleva nya BMW i5 Touring hos oss under våra lanserings event! Exklusiv första presentation av nya BMW i5 Touring BMW experter finns på plats och svarar på dina frågor Goodieba...
Nyhet
Event
100.26.179.41