3 sep 2021

Helt nya BMW iX3

Bilen har hittills endast visats upp som konceptbil men nu är det världspremiär för den slutgiltiga produktionsmodellen och finns nu att provköra och beställa. 

Jag vill veta mer om BMW iX3

Prisförslag
Provkörning
Boka besök
Jag vill veta mer
Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar mina personuppgifter

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Beställ nya BMW iX3 hos oss idag!

Nya BMW iX3 är här och går nu att beställa hos oss på Holmgrens Bil. Låt oss presentera en helelektrisk SUV-modell i BMW X3-format. 

 

Provkör nya BMW iX3

Nu kan du provköra den helt eldrivna SUV:en hos våra anläggningar. Se när du kan provköra BMW iX3 på din närmsta anläggning i kalendern.

Räckvidd

BMW iX3 sätter en helt ny standard med en strömförbrukning från 18,5 kWh/100 km och har en räckvidd på upp till 459 km (WLTP). Du kan ladda batteriet till 80% på endast 34 minuter. (150 kW) Så för att ta ett exempel kan ett laddstopp på 10 minuter ge dig ca 100 km ny räckvidd. Med 11 kW laddar du fullt batteri på 7,5 timme.

 

Nytt utseende i BMW-familjen

Med sina  kraftfulla och renare linjer längs stötfångare, en stängd grill, ny diffuser och nya luftspjäll vid framhjulen ger BMW iX3 ett modernt utseende i BMW-familjen. Den första helt elektriska Sports Activity Vehicle. Interiört liknar BMW iX3-modellen resterande BMW X3-bilar.

 

BMW iX3
bmw ix3 bak.jpg
bmw ix3 fram.jpg

Pris

Vi erbjuder dig två utrustningsnivåer för att göra det lätt och smidigt för dig. Välj mellan BMW iX3 Charged och BMW iX3 Charged Plus. Finns både för företagsleasing och privatleasing.

BMW iX3 Charged

Redan i basutförandet Charged ingår mycket som standard, som panoramatak, BMW Live Cockpit Professional, Driving Assistant Professional, adaptivt chassi och Parking Assistant samt många andra utrustningar som ökar komforten, säkerheten och körglädjen ytterligare.

 

BMW iX3 Charged Plus

Utförandet Charged Plus, kompletterar det omfattande standardutrustningen hos Charged och imponerar med en mängd extrautrustningar.*** Den beräknade månadskostnaden är baserade på att BMW Financial Services Scandinavia AB erhåller miljöbonus enligt gällande regler. Initialt kommer den månatliga leasingavgiften vara högre, men den beräknade månadskostnaden är den genomsnittliga månadskostnaden över 36 månader efter erhållen miljöbonus. BMW Financial Services Scandinavia AB kan ej hållas ansvarig för utebliven miljöbonus, då gäller den högre månadskostnaden enligt kontrakt.

 

BMW iX3
Nu kan du beställa BMW iX3 hos oss.

Lansering och leverans för BMX iX3

Nu kan du beställa bilen hos oss. De första bilarna beräknas komma till Sverige och bilhallarna i början på 2021. Fram till och med den 30 april 2021 ingår vinterhjul vid din beställning.

 

 

BMW iX3 instrumentpanel
BMW iX3 växellåda
BMW iX3 stolar

Jag vill veta mer om BMW iX3

Liknande artiklar Alla artiklar

Tesla till vår skadeverkstad i Jönköping

Tesla tecknar avtal med Holmgrens Bil Skadeverkstad i Vättersnäs i Jönköping. Vi blir därmed en så kallad TABS, en Tesla Approved Body Shop (auktoriserad Tesla-skadeverkstad). 
Nyhet
Information
Elbil

Nya BMW i7 - 100% eldriven lyx

BMW i7. Större, lyxigare och elektrifierad. Oavsett om du vill köra själv eller sitta i baksätet kommer BMW i7 ta dig med storm, en helt oförglömlig upplevelse. Extrem elektrisk prestanda och multi...
Nyhet
Elbil

Öppet hus i Nässjö

Samma adress med ny interiör Vi har renoverat vår anläggning och det vill vi fira tillsammans med er. Den 30 maj till 2 juni har vi öppet hus och träffar gärna er hos oss. Tveka inte att kontakta o...
Event
Nyhet
44.200.171.74