3 sep 2021

I’m in charge - Hyundai IONIQ 5 finns äntligen hos oss!

Nu är den här, den efterlängtade Hyundai IONIQ 5! Kom in och provkör eller beställ den hos oss redan idag. 

IONIQ 5 och kommande IONIQ-modeller har kundvision att erbjuda en bil med stora utrymmen, moderna funktioner och med enastående körupplevelse. Det vill du inte missa! Framtidens elektriska drivkraft blir verklighet, nu på 100% el. Den nya IONIQ 5 är en kompromisslös elektrisk CUV (crossover-SUV) med upp till 481 räckvidd med en supersnabb uppladdning och accelration från 0-100 km/h på bara 5,2 sekunder. 

  • Finns hos oss nu
  • Provkör eller beställ din Hyundai IONIQ 5 redan idagLäs mer om Hyundai IONIQ 5 här

Kontakta oss

DINA UPPGIFTER

Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar min personuppgifter.

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Liknande artiklar Alla artiklar

Jubileumsvecka med Ford

Våra anläggningar Norrköping, Linköping, Vetlanda, Vimmerby och Växjö firar 1 år tillsammans med Ford den 16-21 oktober. Varmt välkommen! Ta chansen att vinna en weekendbil och ett lyxigt spapaket ...
Nyhet
Event

Nya MINI-familjen

Vill du vara en av de första att få uppdateringar om leveransbesked, provkörning och pris på de nya MINI-modellerna? Skriv upp dig på väntelistan nedan!
Nyhet
MINI

Holmgrens Bil samarbetar med Ekerum Resort

Inför 2023 har vi på Holmgrens Bil ingått ett nytt samarbete med Ekerum Resort, Öland. Har du vägarna förbi Ekerum? Passa på att ta en tur till Ekerum Resort där Holmgrens Bil syns till i deras fin...
Nyhet
Samarbete
34.239.148.127