3 sep 2021

I’m in charge - Hyundai IONIQ 5 finns äntligen hos oss!

Nu är den här, den efterlängtade Hyundai IONIQ 5! Kom in och provkör eller beställ den hos oss redan idag. 

IONIQ 5 och kommande IONIQ-modeller har kundvision att erbjuda en bil med stora utrymmen, moderna funktioner och med enastående körupplevelse. Det vill du inte missa! Framtidens elektriska drivkraft blir verklighet, nu på 100% el. Den nya IONIQ 5 är en kompromisslös elektrisk CUV (crossover-SUV) med upp till 481 räckvidd med en supersnabb uppladdning och accelration från 0-100 km/h på bara 5,2 sekunder. 

  • Finns hos oss nu
  • Provkör eller beställ din Hyundai IONIQ 5 redan idagLäs mer om Hyundai IONIQ 5 här

Kontakta oss

DINA UPPGIFTER

Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar min personuppgifter.

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Liknande artiklar Alla artiklar

Tesla till vår skadeverkstad i Jönköping

Tesla tecknar avtal med Holmgrens Bil Skadeverkstad i Vättersnäs i Jönköping. Vi blir därmed en så kallad TABS, en Tesla Approved Body Shop (auktoriserad Tesla-skadeverkstad). 
Nyhet
Information
Elbil

Nya BMW i7 - 100% eldriven lyx

BMW i7. Större, lyxigare och elektrifierad. Oavsett om du vill köra själv eller sitta i baksätet kommer BMW i7 ta dig med storm, en helt oförglömlig upplevelse. Extrem elektrisk prestanda och multi...
Nyhet
Elbil

Öppet hus i Nässjö

Samma adress med ny interiör Vi har renoverat vår anläggning och det vill vi fira tillsammans med er. Den 30 maj till 2 juni har vi öppet hus och träffar gärna er hos oss. Tveka inte att kontakta o...
Event
Nyhet
3.236.225.157