11 aug 2021

Vi välkomnar Hyundai till oss i Skövde

Hyundai är idag den femte största biltillverkaren i världen. Vi på Holmgrens Bil representerar varumärket på 12 orter och kan nu meddela att samarbetet mellan oss utökas ytterligare. Vi tar nu över som Hyundai-återförsäljare i Skövde. Preliminära datumet för start är 1 mars 2020. 

Hyundai byggde sin första bil 1967, i Sverige lanserades märket 1991 och mer än 150 000 Hyundai-bilar har sålts i landet sedan dess. Hyundai är idag Koreas största biltillverkare och den femte största i världen. 

Under de senaste åren har utvecklingen av Hyundais miljöbilar gått i rasande takt. Deras mål är att bli världsledande inom klimatsmart teknik och bland annat genom att ta fram bilmodeller med låga CO2-utsläpp. Målsättningen har hittills resulterat i fem miljöbilar; Hyundai IONIQ hybrid, IONIQ electric, IONIQ plug-in, NEXO och KONA Electric. Även Hyundai Tucsons mildhybrid finns i sortimentet vilket gör att Hyundai nu har Sveriges bredaste utbud av elektrifierade bilar. 

Med det sagt är det med stor glädje Hyundai har valt just oss på Holmgrens Bil som återförsäljare i Skövde. Det preliminära datumet är 1 mars 2020. Håll utkik här på vår hemsida samt våra sociala medier för uppdateringar. En premiär du inte kommer att vilja missa!

Kontakta oss

DINA UPPGIFTER

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas
Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar min personuppgifter.

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Liknande artiklar Alla artiklar

Stor invigning - Nu finns Nissan hos oss på Holmgrens Bil Örebro

Upptäck Nissan under vår stora inviningsvecka  fylld med exklusiva kampanjer och aktiviteter. 8 - 13 april Var med och tävla om en weekendbil från Holmgrens Hyrbil Goodiebags Vi bjuder på grillad m...
Event
Nyhet

Stolt samarbetspartner till Företagarna

Holmgrens Bil är stolt samarbetspartner till Företagarna och arbetar tätt med de lokala föreningarna på orterna där båda parter är verksamma.
Nyhet
Samarbete

Kampanjhelg i Kalmar!

En helg fylld med spännande erbjudanden 22 - 23 mars Vi firar in våren med en fartfylld kampanjhelg och korvgrillning - Du är inbjuden! Fredag 22 mars kl 09.00 - 18.00 Lördag 23 mars kl 10.00 - 15....
Event
Nyhet
44.222.113.28