Bästa kund, här kan du läsa vad vi gör mot Covid-19 på våra anläggningar.

Pressrelease

Vi välkomnar Hyundai till oss i Skövde

Hyundai byggde sin första bil 1967, i Sverige lanserades märket 1991 och mer än 150 000 Hyundai-bilar har sålts i landet sedan dess. Hyundai är idag Koreas största biltillverkare och den femte största i världen. 

Under de senaste åren har utvecklingen av Hyundais miljöbilar gått i rasande takt. Deras mål är att bli världsledande inom klimatsmart teknik och bland annat genom att ta fram bilmodeller med låga CO2-utsläpp. Målsättningen har hittills resulterat i fem miljöbilar; Hyundai IONIQ hybrid, IONIQ electric, IONIQ plug-in, NEXO och KONA Electric. Även Hyundai Tucsons mildhybrid finns i sortimentet vilket gör att Hyundai nu har Sveriges bredaste utbud av elektrifierade bilar. 

Med det sagt är det med stor glädje Hyundai har valt just oss på Holmgrens Bil som återförsäljare i Skövde. Det preliminära datumet är 1 mars 2020. Håll utkik här på vår hemsida samt våra sociala medier för uppdateringar. En premiär du inte kommer att vilja missa!

Ställ en fråga till oss

DINA UPPGIFTER

Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar min personuppgifter.

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.