Bästa kund, här kan du läsa vad vi gör mot Covid-19 på våra anläggningar.

Med anledning av Coronaviruset Covid-19

Med anledning av Covid-19 och de rekommendationer som inkommit från Folkhälsomyndigheten kan detta komma att påverka vår verksamhet.

Dela
2 sep 2021

Med anledning av Covid-19 följer Holmgrens Bil de direktiv och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Våra kunder och medarbetares hälsa och säkerhet är alltid vår högsta prioritet och alla som besöker våra anläggningar ska alltid känna sig trygga. Vi vill redan nu be om visad förståelse då det kan innebära längre ledtider vid exempelvis bilköp och service än vanligt för dig som kund. Självklart kommer vi göra vårt bästa för att det ska få så liten påverkan som möjligt.

Vad gör vi på Holmgrens Bil?

Som kund hos oss är det viktigt att du känner dig trygg med att besöka oss. Här kan du läsa om våra åtgärder för att inte sprida Covid-19 vidare. 

  • Anställdas välmående

Upplever någon av våra medarbetare symtom på snuva, hosta och eller feber är rekommendationen att stanna hemma även om man upplever att man bara är lite sjuk. Vi rekommenderar alla våra anställda att ta ett Covid-19 test vid symtom. 

  • Utökade städrutiner

Vi är extra noggranna vad gäller att städa våra anläggningar och speciellt handtag mm. som ofta kommer i kontakt med händer. Vi har även gått ut med riktlinjer vad gäller alla medarbetares handhygien.

  • Mobilt arbete

När det är nödvändigt reser vi mellan våra anläggningar. Fortsatt kommer vi att ha digitala möten i större utsträckning, både av respekt för hälsan och för miljön.

Av omtanke har vi tagit extra försiktighetsåtgärder för att ditt besök hos oss ska uppleves så tryggt som möjligt. Ta hand om dig och dina nära!

 

Kontakta oss

DINA UPPGIFTER

Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar min personuppgifter.

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.