Med anledning av Coronaviruset Covid-19

Även om restriktionerna släpps fortsätter vi förhålla oss till folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vi ber om fortsatt visad förståelse då smitta fortfarande förekommer och där det fortsatt kan påverka våra ledtider

Vad gör vi på Holmgrens Bil?

Som kund hos oss är det viktigt att du känner dig trygg med att besöka oss. Här kan du läsa om våra åtgärder för att inte sprida Covid-19 vidare. 

  • Anställdas välmående

Upplever någon av våra medarbetare symtom på snuva, hosta och eller feber är rekommendationen att stanna hemma även om man upplever att man bara är lite sjuk. 

  • Städrutiner

Vi är extra noggranna vad gäller att städa våra anläggningar och speciellt handtag mm. som ofta kommer i kontakt med händer. Vi har även gått ut med riktlinjer vad gäller alla medarbetares handhygien.

  • Mobilt arbete

När det är nödvändigt reser vi mellan våra anläggningar. Fortsatt kommer vi att ha digitala möten i större utsträckning, både av respekt för hälsan och för miljön.

Av omtanke har vi tagit extra försiktighetsåtgärder för att ditt besök hos oss ska uppleves så tryggt som möjligt. Ta hand om dig och dina nära!

 

Kontakta oss

DINA UPPGIFTER

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas
Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar min personuppgifter.

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Liknande artiklar Alla artiklar

Tesla till vår skadeverkstad i Jönköping

Tesla tecknar avtal med Holmgrens Bil Skadeverkstad i Vättersnäs i Jönköping. Vi blir därmed en så kallad TABS, en Tesla Approved Body Shop (auktoriserad Tesla-skadeverkstad). 
Nyhet
Information
Elbil
44.200.140.218