Bästa kund, här kan du läsa vad vi gör mot Covid-19 på våra anläggningar.

Med anledning av Coronaviruset Covid-19

Med anledning av den förhöjda riskbilden av Coronaviruset och de direktiv som inkommit från Folkhälsomyndigheten kan detta komma att påverka vår verksamhet.

Dela
2 sep 2021

Med anledning av den förhöjda riskbilden av Coronaviruset och de direktiv som inkommit från Folkhälsomyndigheten kan detta komma att påverka vår verksamhet. Vi vill redan nu be om visad förståelse då det kan innebära längre ledtider vid exempelvis bilköp och service än vanligt för dig som kund. Vi kommer självklart göra vårt bästa för att det ska få så liten påverkan som möjligt.

Vad gör vi på Holmgrens Bil?

Som kund hos oss är det viktigt att du känner dig trygg med att besöka oss. Här kan du läsa om våra åtgärder för att inte sprida viruset vidare. 

  • Extra koll på anställda

Upplever någon av våra medarbetare symtom på snuva, hosta och eller feber är rekommendationen att stanna hemma även om man upplever att man bara är lite sjuk. När de är symtomfria ska de stanna hemma minst två dygn innan det är dags att gå till arbete.

  • Utökade städrutiner

Vi är extra noggranna vad gäller att städa våra anläggningar och speciellt handtag med mera som ofta kommer i kontakt med händer. Vi har även gått ut med riktlinjer vad gäller alla medarbetares handhygien.

  • Mobilt arbete

Vi undviker resande och har ombett alla anställda att ta digitala möten framför fysiska. De medarbetare som har möjlighet att jobba hemifrån gör det. 

Av omtanke har vi tagit extra försiktighetsåtgärder för att ditt besök hos oss ska uppleves så tryggt som möjligt. Ta hand om dig och dina nära!

 

Kontakta oss

DINA UPPGIFTER

Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar min personuppgifter.

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.