3 sep 2021

Det här gäller för dig som Mitsubishikund

Vi har valt att inte teckna återförsäljarkontrakt avseende ny representation för Mitsubushi - det här gäller för dig som Mitsubishikund hos Holmgrens Bil.

Som du kanske vet har Mitsubishi en ny importör i Sverige och i samband med det har Holmgrens Bil valt att inte teckna återförsäljarkontrakt avseende ny representation för varumärket. 

För de flesta Mitsubishikunder har det här ingen betydelse utan man kan fortsätta låta Holmgrens ta hand bilen precis som tidigare. Som så många andra kunder är du självklart välkommen att fortsätta serva din Mitsubishi hos Holmgrens Bil. Vi har fortsatt mycket originalreservdelar i lager men kan också hjälpa dig via vårt MECA Verkstadskoncept.

För dig som har garanti- & försäkringsärenden och vissa andra arbeten betyder det däremot att du måste kontakta en auktoriserad Mitsubishiverkstad. Var dessa finns hittar du t ex på Mitsubishi-motors.se.

Boka service


Om du är intresserad av att veta mer om våra andra bilmärken Ford, Nissan, Hyundai, MG, BMW eller MINI eller om vårt riktigt stora utbud av elbilar så är du varmt välkommen till någon av våra 14 anläggningar eller vår digitala bilhall så ska vi hjälpa dig, kanske vill du provköra någon av dem? Mer information hittar du på holmgrensbil.se. Du är alltid välkommen att ringa oss om du har några frågor.

Vi vill passa på att önska dig en riktigt fin sommar!

Kontakta oss

DINA UPPGIFTER

Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar min personuppgifter.

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Liknande artiklar Alla artiklar

Öppet hus - MG lanserar Sveriges kanske mest prisvärda elbil

MG har lanserat Sveriges kanske mest prisvärda elbil och det firar vi med öppet hus! På våra anläggnignar har du chans att vinna två biljetter till Allsvenskan, Superettan eller Stockholm Horse Wee...
Event
Nyhet

Tillsammans med RedLocker visar vi vägen för en mer jämställd arbetsplats

Vi kan stolt presentera att Holmgrens Bil har inlett ett samarbete med RedLocker för att utrusta våra 15 anläggningar med automater för gratis mensskydd. Automaterna kommer finnas tillgängligt för ...
Nyhet

Vi är ny huvudsponsor till Jönköpings Södra IF

Vi är stolta över att meddela att Holmgrens Bil ny huvudsponsor för fotbollsklubben Jönköpings Södra IF under säsongen 2023.
Nyhet
Information
3.227.251.94