3 sep 2021

Det här gäller för dig som Mitsubishikund

Vi har valt att inte teckna återförsäljarkontrakt avseende ny representation för Mitsubushi - det här gäller för dig som Mitsubishikund hos Holmgrens Bil.

Som du kanske vet har Mitsubishi en ny importör i Sverige och i samband med det har Holmgrens Bil valt att inte teckna återförsäljarkontrakt avseende ny representation för varumärket. 

För de flesta Mitsubishikunder har det här ingen betydelse utan man kan fortsätta låta Holmgrens ta hand bilen precis som tidigare. Som så många andra kunder är du självklart välkommen att fortsätta serva din Mitsubishi hos Holmgrens Bil. Vi har fortsatt mycket originalreservdelar i lager men kan också hjälpa dig via vårt MECA Verkstadskoncept.

För dig som har garanti- & försäkringsärenden och vissa andra arbeten betyder det däremot att du måste kontakta en auktoriserad Mitsubishiverkstad. Var dessa finns hittar du t ex på Mitsubishi-motors.se.

Boka service


Om du är intresserad av att veta mer om våra andra bilmärken Ford, Nissan, Hyundai, MG, BMW eller MINI eller om vårt riktigt stora utbud av elbilar så är du varmt välkommen till någon av våra 14 anläggningar eller vår digitala bilhall så ska vi hjälpa dig, kanske vill du provköra någon av dem? Mer information hittar du på holmgrensbil.se. Du är alltid välkommen att ringa oss om du har några frågor.

Vi vill passa på att önska dig en riktigt fin sommar!

Kontakta oss

DINA UPPGIFTER

Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar min personuppgifter.

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Liknande artiklar Alla artiklar

Tesla till vår skadeverkstad i Jönköping

Tesla tecknar avtal med Holmgrens Bil Skadeverkstad i Vättersnäs i Jönköping. Vi blir därmed en så kallad TABS, en Tesla Approved Body Shop (auktoriserad Tesla-skadeverkstad). 
Nyhet
Information
Elbil

Nya BMW i7 - 100% eldriven lyx

BMW i7. Större, lyxigare och elektrifierad. Oavsett om du vill köra själv eller sitta i baksätet kommer BMW i7 ta dig med storm, en helt oförglömlig upplevelse. Extrem elektrisk prestanda och multi...
Nyhet
Elbil

Öppet hus i Nässjö

Samma adress med ny interiör Vi har renoverat vår anläggning och det vill vi fira tillsammans med er. Den 30 maj till 2 juni har vi öppet hus och träffar gärna er hos oss. Tveka inte att kontakta o...
Event
Nyhet
3.236.225.157