3 sep 2021

Det här gäller för dig som Mitsubishikund

Vi har valt att inte teckna återförsäljarkontrakt avseende ny representation för Mitsubushi - det här gäller för dig som Mitsubishikund hos Holmgrens Bil.

Som du kanske vet har Mitsubishi en ny importör i Sverige och i samband med det har Holmgrens Bil valt att inte teckna återförsäljarkontrakt avseende ny representation för varumärket. 

För de flesta Mitsubishikunder har det här ingen betydelse utan man kan fortsätta låta Holmgrens ta hand bilen precis som tidigare. Som så många andra kunder är du självklart välkommen att fortsätta serva din Mitsubishi hos Holmgrens Bil. Vi har fortsatt mycket originalreservdelar i lager men kan också hjälpa dig via vårt MECA Verkstadskoncept.

För dig som har garanti- & försäkringsärenden och vissa andra arbeten betyder det däremot att du måste kontakta en auktoriserad Mitsubishiverkstad. Var dessa finns hittar du t ex på Mitsubishi-motors.se.

Boka service


Om du är intresserad av att veta mer om våra andra bilmärken Ford, Nissan, Hyundai, MG, BMW eller MINI eller om vårt riktigt stora utbud av elbilar så är du varmt välkommen till någon av våra 14 anläggningar eller vår digitala bilhall så ska vi hjälpa dig, kanske vill du provköra någon av dem? Mer information hittar du på holmgrensbil.se. Du är alltid välkommen att ringa oss om du har några frågor.

Vi vill passa på att önska dig en riktigt fin sommar!

Kontakta oss

DINA UPPGIFTER

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas
Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar min personuppgifter.

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Liknande artiklar Alla artiklar

Sverigepremiär BMW i5 Touring

Varmt välkommen att uppleva nya BMW i5 Touring hos oss under våra lanserings event! Exklusiv första presentation av nya BMW i5 Touring BMW experter finns på plats och svarar på dina frågor Goodieba...
Nyhet
Event

Ford fyller 100 år - och det ska vi fira!

Holmgrens Bil i Jönköping , Linköping , Nyköping , Norrköping , Vetlanda , Nässjö , Vimmerby , Växjö & Örebro .   Erbjudanden Ford 100 år Fri service 3 år * Fri försäkring i 6 månader på personbila...
Event
Nyhet

Stor invigning - Nu finns Nissan hos oss på Holmgrens Bil Örebro

Upptäck Nissan under vår stora inviningsvecka  fylld med exklusiva kampanjer och aktiviteter. 8 - 13 april Var med och tävla om en weekendbil från Holmgrens Hyrbil Goodiebags Vi bjuder på grillad m...
Event
Nyhet
44.197.231.211