Hyundai BAYON
8 sep 2021

Sverigepermiär för nya Hyundai BAYON 17-18 sep 2021!

Är du redo för att se nya perspektiv med BAYON?

Välkommen in och upplev crossovern med stor insida och en oförglömlig design. Fredag och lördag den 17-18 september har vi Sverigepremiär på Holmgrens Bil. 

BAYON är den senaste medlemmen i Hyundais modellprogram, full av smart teknik som mildhybridsystem och erbjuder en bra prestanda i kombination med låga ägandekostnader. En perfekt crossover för storstadsälskaren som vill ha en elegant och bekväm bil med säkerhet i toppklass.

  • Rymlig Kupé
  • Säkerhet i toppklass
  • Låg ägandekostnad

 

Lanseringsdagar 17-18 september

Det är inte bara Sverigepremiär för Hyundai BAYON, utan även för nya IONIQ 5 under dessa dagar. Samtidigt kommer vi att ha ett toppenerbjudande på KONA Electric: 

  • Just nu får du 10% rabatt på original vinterhjul*
  • Finns i lager för snabb leverans
  • Spara 1 200 kr/mån i bränslekostnad mot en bensinbil

*Gäller endast vid köp av en KONA Electric t.o.m 30 sep

Läs mer om IONIQ 5

Liknande artiklar Alla artiklar

Tesla till vår skadeverkstad i Jönköping

Tesla tecknar avtal med Holmgrens Bil Skadeverkstad i Vättersnäs i Jönköping. Vi blir därmed en så kallad TABS, en Tesla Approved Body Shop (auktoriserad Tesla-skadeverkstad). 
Nyhet
Information
Elbil

Nya BMW i7 - 100% eldriven lyx

BMW i7. Större, lyxigare och elektrifierad. Oavsett om du vill köra själv eller sitta i baksätet kommer BMW i7 ta dig med storm, en helt oförglömlig upplevelse. Extrem elektrisk prestanda och multi...
Nyhet
Elbil

Öppet hus i Nässjö

Samma adress med ny interiör Vi har renoverat vår anläggning och det vill vi fira tillsammans med er. Den 30 maj till 2 juni har vi öppet hus och träffar gärna er hos oss. Tveka inte att kontakta o...
Event
Nyhet
35.172.223.251