hyundai bayon skatt
8 sep 2021

Sverigepermiär för nya Hyundai BAYON 17-18 sep 2021!

Är du redo för att se nya perspektiv med BAYON?

Välkommen in och upplev crossovern med stor insida och en oförglömlig design. Fredag och lördag den 17-18 september har vi Sverigepremiär på Holmgrens Bil. 

BAYON är den senaste medlemmen i Hyundais modellprogram, full av smart teknik som mildhybridsystem och erbjuder en bra prestanda i kombination med låga ägandekostnader. En perfekt crossover för storstadsälskaren som vill ha en elegant och bekväm bil med säkerhet i toppklass.

  • Rymlig Kupé
  • Säkerhet i toppklass
  • Låg ägandekostnad

 

Lanseringsdagar 17-18 september

Det är inte bara Sverigepremiär för Hyundai BAYON, utan även för nya IONIQ 5 under dessa dagar. Samtidigt kommer vi att ha ett toppenerbjudande på KONA Electric: 

  • Just nu får du 10% rabatt på original vinterhjul*
  • Finns i lager för snabb leverans
  • Spara 1 200 kr/mån i bränslekostnad mot en bensinbil

*Gäller endast vid köp av en KONA Electric t.o.m 30 sep

Läs mer om IONIQ 5

Liknande artiklar Alla artiklar

Jubileumsvecka med Ford

Våra anläggningar Norrköping, Linköping, Vetlanda, Vimmerby och Växjö firar 1 år tillsammans med Ford den 16-21 oktober. Varmt välkommen! Ta chansen att vinna en weekendbil och ett lyxigt spapaket ...
Nyhet
Event

Nya MINI-familjen

Vill du vara en av de första att få uppdateringar om leveransbesked, provkörning och pris på de nya MINI-modellerna? Skriv upp dig på väntelistan nedan!
Nyhet
MINI

Holmgrens Bil samarbetar med Ekerum Resort

Inför 2023 har vi på Holmgrens Bil ingått ett nytt samarbete med Ekerum Resort, Öland. Har du vägarna förbi Ekerum? Passa på att ta en tur till Ekerum Resort där Holmgrens Bil syns till i deras fin...
Nyhet
Samarbete
3.236.46.172