Bästa kund, här kan du läsa vad vi gör mot Covid-19 på våra anläggningar.

NYHET

Nya Hyundai i20

Nya Hyundai i20. Helt ny design och säkerhet i toppklass. Boka provkörning idag! Privatleasing från 2 399kr/månad

Äntligen är nya Hyundai i20 här, finns nu att provköra på våra anläggningar. Välkommen!

Boka provkörning

Helt ny design

Dynamisk, distinkt, sensuell och sportig. Helt nya i20 sätter en helt ny standard i klassen med sin revolutionerande design. Det sportiga utseendet kombinerat med en rad spännande interiöralternativ gör i20 till den perfekta bilen!

 

 

Pris

Privatleasing från 2 399kr/månad
Pris från 149 900 kr 

Klassledande säkerhet

Helt nya i20 erbjuder imponerande säkerhetsfunktioner för en ännu tryggare och säkrare åktur. I samband med den nya modellen har så många som åtta nya säkerhetsfunktioner blivit tillgängliga, t.ex. navigationsbaserad adaptiv farthållare, utökad automatisk nödbromsning och aktiv skyltigenkänning.

 

Uppkoppling utöver den vanliga

Som något nytt erbjuds BlueLink® för Hyundai i20. Via en app kan du styra flertalet olika funktioner - även om du inte är i närheten av bilen. Du kan t.ex. låsa din helt nya i20 om du glömde det. Dessutom får du tillgång till information om var bilen är parkerad, bränslenivå och mycket mer.

 

Tre hybridvarianter

Nya Tucson kommer i olika hybrid-varianter som standard. Välj mellan mildhybrid, hybrid eller en plug-in hybrid. Med mildhybriden har du en bensinmotor som stöttas av mildhybridteknik för ännu bättre bränsleekonomi och mindre koldioxidutsläpp. Hybriden, där har du en elmotor i kombination med bensinmotor. Plug-in hybriden ger dig möjlighet att kunna skifta körningen mellan el och bensin. 

Jag vill provköra nya Hyundai i20