nissan kampanjer
Kundlöfte

YOU+NISSAN

Som medlem i YOU+NISSAN blir du erbjuden service av människor med ett genuint, öppet och ärligt intresse av att hjälpa dig. Det är ett löfte från Nissan.

Fri lånebil

Vi lovar dig som är You+Nissan-medlem att vi kommer att hålla dig på vägen medan din bil är på service eller reparation. Boka i förväg så förser vi dig med en gratis lånebil eller annan lämplig lösning under servicetiden.

Se villkor

 

Prisgaranti på service 

Vi lovar att ta hand om din Nissan på bästa möjliga sätt. Våra kunniga mekaniker använder de senaste metoderna och Nissans specialverktyg och har större kunskap än någon annan om hur din bil bör servas. Och för att du ska vara säker på att du får mesta möjliga för pengarna matchar vi eventuella prisförslag från andra verkstäder inom 5 mils avstånd från din lokala Nissan-anläggning. Prisgarantin omfattar bland annat nya Nissan originaldelar och arbetstid.

Se villkor

 

Nissan Assistance

Vi lovar att hålla dig på vägen, dygnet runt. Om du råkar ut för en oförutsedd händelse garanterar vi att du får vägassistans 24/7, oavsett årsmodell på din Nissan. 

Se villkor

 

Gratis fordonskontroll

Vi lovar att utföra en fordonskontroll utan extra kostnad när du lämnar in din bil för reparation, ekonomiservice eller underhåll enligt serviceavtal. Dessutom får du alltid ett prisförslag i förväg, så att du vet vad som behöver åtgärdas och vad det kommer att kosta.

Se villkor 

3.236.225.157