BMW iX xDrive50 Elbil på Holmgrens bil
BMW iX, Tjänstebil

BMW iX förmånsvärde från 3.678kr/mån*

Upplev BMW iX, den kommer att förändra din syn på hur en bil ska vara. BMW iX är fyrhjulsdriven, har en enastående räckvidd och gör det möjligt att arbeta med stil. Först till kvarn! Begränsat antal bilar för snabb leverans 2022!

BMW iX

Det finns mycket att säga om helt nya BMW iX. Det är en 100% elbil, full av bländande teknik, bilen har fyrhjulsdrift och dragvikt upp till 2500 kg. BMW har ett omfattande hållbarhetskoncept för BMW iX vilket gör att den har 45 % lägre koldioxidutsläpp än en liknande SUV med dieselmotor sett till hela sin livslängd. Detta pga. endast förnybara energikällor har använts under tillverkningen samt att naturskonande- och återvunnet material har använts i kupén. Helt elektriska BMW iX ger dig möjligheten att uppleva något helt nytt, fast ändå välbekant  – allt för att skapa glädje.

  • 426 km elektrisk räckvidd (WLTP)
  • Generöst utrustad med Sportpaket
  • Dragvikt upp till 2500 kg
  • 0 till 100 km/h på 6,1 sekunder
BMW iX Interiör Växel
BMW iX Interiör Detalj
BMW iX xDrive50
BMW iX Stolar & Inredning

Kontakta oss om BMW iX

Offertförslag
Provkörning
Boka besök
Jag vill veta mer
Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar mina personuppgifter

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

BMW iX: Strömförbrukning kWh/100 km: 19,8-23,0. Utsläpp g/km 0

3.236.225.157