Nya Nissan Qashqai nyhet 2024 2025 som företagsbil
Nissan Qashqai tjänstebil

Nissan Qashqai företagsleasing från 3.041kr/mån

Nya Nissan Qashqai är den ideala tjänstebilen för företag som värdesätter komfort, teknik och effektivitet. Med både e-POWER och mildhybrid-alternativ erbjuder Qashqai låga driftskostnader och minskade CO2-utsläpp.

Varför välja Nissan Qashqai som tjänstebil?

  • Mångsidighet och Komfort Nissan Qashqai erbjuder en kombination av lyx och funktionalitet. Förare kan njuta av en bekväm körning med högteknologiska funktioner som förbättrar både säkerhet och komfort.

  • Innovativa Lösningar Med avancerade förarassistanssystem som ProPILOT Assist, parkeringshjälp och säkerhetsfunktioner, är Nya Nissan Qashqai byggd för att möta företagens krav på säkerhet och bekvämlighet.

  • Ekonomisk Effektivitet Med hybridteknologi och låg bränsleförbrukning, är Qashqai ett kostnadseffektivt val för företag som vill minimera sina transportkostnader utan att kompromissa med kvalitet och prestanda.

Hur vill du gå vidare?

Provkörning
Offertförslag
Leveransbesked
Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas
Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar mina personuppgifter

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Nissan Qashqai: Bränsleförbrukning WLTP blandad körning l/100 km: 5,1–7,1. CO2-utsläpp g/km: 116-207.

3.92.91.54