nissan xtrail 2023 tjänstebil förmånsvärde
Nissan X-Trail tjänstebil

Nissan X-Trail förmånsvärde från 3.470kr/mån

Optimera din vardag med Nya Nissan X-Trail som din nästa tjänstebil. Med sin imponerande kombination av stil, säkerhet och bekvämlighet är Nissan X-Trail det perfekta valet för din nästa tjänstebil.

Nissan X-Trail som tjänstebil

Upptäck den helt nya Nissan X-Trail, en perfekt tjänstebil som är skräddarsydd för familjer och utrustad med avancerad teknik för att möta alla äventyr. Med generösa utrymmen och bränsleeffektivitet är den alltid redo för resan framåt. Den imponerande LED-frontrampen tillsammans med Nissan X-Trails nya designelement skapar en distinkt och kraftfull framtoning.

Med ett förmånsvärde från 3.470kr/månad är Nissan X-Trail en överlägsen tjänstebilval för dig som söker både komfort och effektivitet. Upptäck en ny standard för bekväm och smart körning med Nissan X-Trail 2024.

Nissan X-Trail vy bakifrån
Nissan X-Trail interiör kupé
Nissan X-Trail 7-sits
Nissan X-Trail bagageutrymme
Nissan X-Trail detaljer
Nissan X-Trail Företag

 

Hur vill du gå vidare?

Provkörning
Offertförslag
Leveransbesked
Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas
Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar mina personuppgifter

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

*Förmånsvärde: kostnaden motsvarar skatten per månad för bilförmånen baserat på 50 % marginalskatt. Se www.skatteverket.se för mer detaljer.

Nissan X-TRAIL Mildhybrid Utsläpp 161 - 172 g/km CO2. Bränsleförbrukning 7.1 - 7.6 liter/100 km. Nissan XTRAIL e-Power Utsläpp 132 - 141 g/km CO2. Bränsleförbrukning 5.9 - 6.2 liter/100 km.

34.204.169.230