1 / 1

Holmgrens Bil Karlskrona

Välkommen till Holmgrens Bil Karlskrona! Vi är din pålitliga bilåterförsäljare som erbjuder hög kvalitet och personlig service. Vi är auktoriserade återförsäljare för BMW, Hyundai, Nissan och MG.

Vi har fortfarande öppet!

Vi vill meddela våra kunder att vi för närvarande genomgår en spännande expansionsfas i Karlskrona. Detta innebär att vi bygger om och utökar vår anläggning för att kunna erbjuda ännu mer fantastiska bilar och tjänster till er, renoveringen förvantatas vara klart hösten 2023.

Samtidigt vill vi be om ursäkt för den tillfälliga röran som detta medför. Vi är medvetna om de begränsade parkeringsmöjligheterna, att det just nu är smutsigt och att vi har långa ledtider för att boka service. Detta har lett till frustration och irritation bland våra kunder, och vi förstår att det inte är den upplevelse ni förväntar er av oss.

Vi tackar er för er förståelse och tålamod under denna ombyggnadsfas. Vi strävar ständigt efter att erbjuda er den bästa möjliga kundupplevelsen och vi ser fram emot när anläggningen är klar att välkomna er till en förbättrad och utökad anläggning!

- Team Holmgrens Bil Karlskrona

 

Om Holmgrens Bil Karlskrona

Välkommen till Holmgrens Bil Karlskrona! Vi är din lokala bilförsäljare som har allt du behöver för att hitta din nästa bil. Här är några punkter som vi tror kan hjälpa dig i din sökning efter en ny bil:

  • Vår bilfirma i Karlskrona erbjuder ett stort utbud av både nya och begagnade bilar från kända tillverkare.
  • Våra kunniga och erfarna bilförsäljare står alltid redo att hjälpa dig att hitta rätt bil för dina behov och önskemål.
  • Vi har en verkstad där vi kan erbjuda service och reparation av bilen. Hos oss kan du få allt du behöver på ett och samma ställe.
  • Vi är stolta över att vara en pålitlig bilförsäljare i Karlskrona som har många års erfarenhet av att sälja och serva bilar.
  • Hos oss är du som kund alltid i fokus. Vi vill se till att du är nöjd med ditt köp och att du får den bästa möjliga upplevelsen hos oss.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta din drömbil! 

Ta en rundtur

Välkommen att ta ett varv i butiken innan ditt besök till Holmgrens Bil Karlskrona. Vi ser fram emot att träffa dig i bilhallen på Holmgrens Bil Karlskrona snart!

44.220.249.141