3 sep 2021

Äntligen är nya Nissan Qashqai här

Upplev klassens bästa körupplevelse med nya Nissan Qashqai som äntligen är här. En ny version av en hybrid-crossover.

Nya Nissan Qashqai finns nu som mildhybrid med två nya effektiva drivlinor - Elbilen kombinerat med bekvämligheten hos en bensinmotor. Direkt acceleration, fantastisk smidighet och tyst körupplevelse med en premiumkänsla. 

I nya Nissan Qashqai finns gott om utrymme och tekonoligier som förenklar och skapar en tryggare körning i din vardag. Med flera utrustningsnivåer kan du välja den som passar dig bäst. 

Nya Nissan Qashqai

  • Toppmodern desing
  • Klassens bästa körupplevelse
  • Kompromisslös teknik


Välkommen att boka en provkörning för att uppleva nya Nissan Qashqai redan idag! 
Finns även i lager för snabb leverans vid beställning. 

Läs mer om nya Nissan Qashqai

Kontakta oss

DINA UPPGIFTER

Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar min personuppgifter.

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Liknande artiklar Alla artiklar

Tesla till vår skadeverkstad i Jönköping

Tesla tecknar avtal med Holmgrens Bil Skadeverkstad i Vättersnäs i Jönköping. Vi blir därmed en så kallad TABS, en Tesla Approved Body Shop (auktoriserad Tesla-skadeverkstad). 
Nyhet
Information
Elbil

Nya BMW i7 - 100% eldriven lyx

BMW i7. Större, lyxigare och elektrifierad. Oavsett om du vill köra själv eller sitta i baksätet kommer BMW i7 ta dig med storm, en helt oförglömlig upplevelse. Extrem elektrisk prestanda och multi...
Nyhet
Elbil

Öppet hus i Nässjö

Samma adress med ny interiör Vi har renoverat vår anläggning och det vill vi fira tillsammans med er. Den 30 maj till 2 juni har vi öppet hus och träffar gärna er hos oss. Tveka inte att kontakta o...
Event
Nyhet
3.236.225.157