BMW Bilservice Norrköping - Boka här
Holmgrens Verkstad

BMW Bilservice Norrköping - Boka här

Verkstad Norrköping
011 - XX XX XX
011-470 58 00
Kontakta oss
Cylindervägen 7, 616 94, Norrköping • Vägbeskrivning
Stängt
Imorgon 6:45 - 16:30
Tisdag 6:45 - 16:30
Se alla öppettider
Auktoriserad serviceverkstad
MINI
BMW
MG
Ford

BMW bilservice i Norrköping!

Letar du efter en pålitlig och erfaren BMW servicepartner i Norrköping? Då har du kommit rätt! Hos Holmgrens Bil är vi stolta över att erbjuda högkvalitativ bilservice för din BMW, oavsett modell eller årgång. Vi är din destination för allt som rör BMW och vi är här för att se till att din bil alltid är i toppskick.

Våra BMW-certifierade tekniker i Norrköping är experter på BMW och har den kompetens och erfarenhet som krävs för att utföra service, reparationer och underhåll av högsta kvalitet. Oavsett om din BMW behöver en enkel oljebyte, en avancerad motorreparation eller någon form av periodisk service, så kan du lita på Holmgrens Bil i Norrköping.

Vi använder endast originaldelar av hög kvalitet för att säkerställa att din BMW fortsätter att prestera på bästa sätt. Dessutom har vi den senaste utrustningen och verktygen för att snabbt och effektivt diagnosticera och åtgärda eventuella problem din bil kan ha.

Vi  hjälper dig med regelbunden BMWservice och underhåll för att förlänga livslängden på din bil och minska risken för oplanerade reparationer. När din BMW behöver service i Norrköping, tveka inte att kontakta Holmgrens Bil Norrköping.

Vi är din pålitliga partner för BMW bilservice i Norrköping, och vi ser fram emot att ta hand om din bil och hålla den i toppskick. 

olja.jpg

Varför ska jag välja en auktoriserad märkesverkstad?

Ska du serva din bil? Här är tre anledningar till varför du bör välja en auktoriserad märkesverkstad: ⁠ ⁠

🛠️ Vi använder alltid originaldelar och tillbehör rekommenderade av tillverkaren för högsta kvalitet⁠.
🛠️ Våra mekaniker är utbildade av tillverkaren och har stor kunskap om just ditt bilmärke⁠.
🛠️ Vi har tillgång till rätt specialverktyg och kan snabbt identifiera problem, tack vare vår omfattande referensdatabank⁠ ⁠.

Med oss får din bil den service den förtjänar. Välkommen till Holmgrens Bil!⁠

44.220.44.148