Öppet hus - Exklusiv förhandsvisningskväll av nya Nissan ARIYA

Missa inte denna exklusiva möjlighet att få uppleva nya Nissan ARIYA - ett unikt tillfälle att bli en av de första att uppleva bilen hos oss i Jönköping, onsdag den 8 juni. ARIYA är det nya uttrycket för Nissans elbilsvision, en 100% eldriven crossover med häpnadsväckande kraft.

När: 8 juni 2022, klockan 14-19
Plats: Holmgrens Bil Jönköping
Sista anmälningsdatum 6 juni

Nissan Ariya Baklampor
Nissan Ariya Laddning
Nissan Ariya Interiör kupé
Nissan Ariya funktioner

Program

  • Förhandsvisning av nya Nissan Ariya, 100% el

Låt oss presentera den nya helt eldrivna crossovern från Nissan. Släpper loss kraften inifrån. Det finns det inget som håller dig tillbaka med Ariya då bilen har upp till 520 km i räckvidd. Nissan själva beskriver bilens design som ”Tidlös japansk futurism”. Välkommen den 8 juni och upplev nya Nissan Ariya.

  • Wallbox lär dig allt om att ladda din elbil hemma 

Under eventet kommer företaget Wallbox att finnas på plats och de kommer att berätta om hur enkelt det kan vara att äga en elbil, hur det fungerar att ladda sin elbil hemma med hjälp av en egen laddbox på väggen. De kommer att visa upp sina produkter och ni får chansen att ställa alla frågor ni har om laddboxar och att ladda en elbil hemma. Om ni inte kan hålla er tills dess kan ni läsa vår guide: Ladda elbil hemma

  • Provkör en elbil

Vi kommer även att ha våra andra fantastiska elbilar på plats för er att provköra. Oavsett om det är första gången eller om du är en erfaren elbilsförare passa på att uppleva och provköra en elbil!  

  • Tävling - Ta chansen att vinna en spabehandling

Alla som deltar på eventet är med i en utlottning av en spabehandling på Hooks Herrgård.


Dessutom bjuder vi på en lättare middag från Huskvarna stadshotell!

 

 

Liknande artiklar Alla artiklar

Nätverkslunch tillsammans med HV71 på Holmgrens Bil Jönköping!

Vi laddar för framtiden. Som stolt sponsor till HV71 bjuder vi in till en spännande nätverksträff. Hör HV71:s huvudtränare Tommy Samuelsson och klubbdirektör Johan Lindbom berätta om tankarna och u...
Event
Elbil
Samarbete
3.238.174.191