3 sep 2021

Vi välkomnar MG till Holmgrens Bil! 

Vi på Holmgrens Bil är glada att välkomna MG till vårt sortiment! Kom in och provkör en MG på någon av våra anläggningar: Kalmar, Karlskrona, Norrköping, Nyköping, Nässjö, Skövde, Vetlanda, Vimmerby eller Växjö.

Framtidens teknik för alla

Det ikoniska varumärket MG är modernt, elektriskt och redo för framtiden - är du?
MG gör elektrisk körning tillgänglig för alla som är unga i sinnet och redo att anamma en elektrisk livsstil med sin 100% elektriska MG ZS EV och MG EHS Plug-in Hybrid. 

Börja din elektriska resa med oss. MG erbjuder en körupplevelse som är tekniskt avancerad, är väldesignad, miljövänlig och har fokus på funktionalitet, säkerhet och prisvärdhet.

Psst. Missa inte vår lanseringshelg 3-4 september 2021 på våra anläggningar.
Det kommer finnas fina erbjudanden och självklart bjuds du på en kopp kaffe.

Välkommen!


Aktuella kampanjer på MG

Kontakta oss

DINA UPPGIFTER

Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar min personuppgifter.

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Liknande artiklar Alla artiklar

Jubileumsvecka med Ford

Våra anläggningar Norrköping, Linköping, Vetlanda, Vimmerby och Växjö firar 1 år tillsammans med Ford den 16-21 oktober. Varmt välkommen! Ta chansen att vinna en weekendbil och ett lyxigt spapaket ...
Nyhet
Event

Nya MINI-familjen

Vill du vara en av de första att få uppdateringar om leveransbesked, provkörning och pris på de nya MINI-modellerna? Skriv upp dig på väntelistan nedan!
Nyhet
MINI

Holmgrens Bil samarbetar med Ekerum Resort

Inför 2023 har vi på Holmgrens Bil ingått ett nytt samarbete med Ekerum Resort, Öland. Har du vägarna förbi Ekerum? Passa på att ta en tur till Ekerum Resort där Holmgrens Bil syns till i deras fin...
Nyhet
Samarbete
3.236.46.172