3 sep 2021

Vi välkomnar MG till Holmgrens Bil! 

Vi på Holmgrens Bil är glada att välkomna MG till vårt sortiment! Kom in och provkör en MG på någon av våra anläggningar: Kalmar, Karlskrona, Norrköping, Nyköping, Nässjö, Skövde, Vetlanda, Vimmerby eller Växjö.

Framtidens teknik för alla

Det ikoniska varumärket MG är modernt, elektriskt och redo för framtiden - är du?
MG gör elektrisk körning tillgänglig för alla som är unga i sinnet och redo att anamma en elektrisk livsstil med sin 100% elektriska MG ZS EV och MG EHS Plug-in Hybrid. 

Börja din elektriska resa med oss. MG erbjuder en körupplevelse som är tekniskt avancerad, är väldesignad, miljövänlig och har fokus på funktionalitet, säkerhet och prisvärdhet.

Psst. Missa inte vår lanseringshelg 3-4 september 2021 på våra anläggningar.
Det kommer finnas fina erbjudanden och självklart bjuds du på en kopp kaffe.

Välkommen!


Aktuella kampanjer på MG

Kontakta oss

DINA UPPGIFTER

Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar min personuppgifter.

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Liknande artiklar Alla artiklar

Tesla till vår skadeverkstad i Jönköping

Tesla tecknar avtal med Holmgrens Bil Skadeverkstad i Vättersnäs i Jönköping. Vi blir därmed en så kallad TABS, en Tesla Approved Body Shop (auktoriserad Tesla-skadeverkstad). 
Nyhet
Information
Elbil

Nya BMW i7 - 100% eldriven lyx

BMW i7. Större, lyxigare och elektrifierad. Oavsett om du vill köra själv eller sitta i baksätet kommer BMW i7 ta dig med storm, en helt oförglömlig upplevelse. Extrem elektrisk prestanda och multi...
Nyhet
Elbil

Öppet hus i Nässjö

Samma adress med ny interiör Vi har renoverat vår anläggning och det vill vi fira tillsammans med er. Den 30 maj till 2 juni har vi öppet hus och träffar gärna er hos oss. Tveka inte att kontakta o...
Event
Nyhet
35.172.223.251