Nissan Bilservice Kalmar - Boka här
Holmgrens Verkstad

Nissan Bilservice Kalmar - Boka här

Verkstad Kalmar
048 - XX XX XX
0480-44 27 40
Kontakta oss
Dragonvägen 1, 392 39, Kalmar • Vägbeskrivning
Stängt
Imorgon 7 - 16:30
Lördag Stängt
Se alla öppettider
Auktoriserad serviceverkstad
BMW
Hyundai
MG
MINI
Nissan

Nissan bilservice i Kalmar!

Letar du efter en pålitlig och erfaren Nissan servicepartner i Kalmar? Då har du kommit rätt! Hos Holmgrens Bil är vi stolta över att erbjuda högkvalitativ bilservice för din Nissan, oavsett modell eller årgång. Vi är din destination för allt som rör Nissan och vi är här för att se till att din bil alltid är i toppskick.

Våra Nissan-certifierade tekniker i Kalmar är experter på Nissan och har den kompetens och erfarenhet som krävs för att utföra service, reparationer och underhåll av högsta kvalitet. Oavsett om din Nissan behöver en enkel oljebyte, en avancerad motorreparation eller någon form av periodisk service, så kan du lita på Holmgrens Bil i Kalmar.

Vi använder endast originaldelar av hög kvalitet för att säkerställa att din Nissan fortsätter att prestera på bästa sätt. Dessutom har vi den senaste utrustningen och verktygen för att snabbt och effektivt diagnosticera och åtgärda eventuella problem din bil kan ha.

Vi  hjälper dig med regelbunden Nissanservice och underhåll för att förlänga livslängden på din bil och minska risken för oplanerade reparationer. När din Nissan behöver service i Kalmar, tveka inte att kontakta Holmgrens Bil Kalmar.

Vi är din pålitliga partner för Nissan bilservice i Kalmar, och vi ser fram emot att ta hand om din bil och hålla den i toppskick. 

olja.jpg

Varför ska jag välja en auktoriserad märkesverkstad?

Ska du serva din bil? Här är tre anledningar till varför du bör välja en auktoriserad märkesverkstad: ⁠ ⁠

🛠️ Vi använder alltid originaldelar och tillbehör rekommenderade av tillverkaren för högsta kvalitet⁠.
🛠️ Våra mekaniker är utbildade av tillverkaren och har stor kunskap om just ditt bilmärke⁠.
🛠️ Vi har tillgång till rätt specialverktyg och kan snabbt identifiera problem, tack vare vår omfattande referensdatabank⁠ ⁠.

Med oss får din bil den service den förtjänar. Välkommen till Holmgrens Bil!⁠

3.236.83.14