MINI Bilverkstad Linköping - Boka här
Holmgrens Verkstad

MINI Bilverkstad Linköping - Boka här

Verkstad Linköping
013 - XX XX XX
013-560 35 00
Kontakta oss
Gudmundsgatan 11, 582 78, Linköping • Vägbeskrivning
Stängt
Imorgon 7 - 16
Tisdag 7 - 16
Se alla öppettider
Auktoriserad serviceverkstad
BMW
Ford
MINI

MINI verkstad i Linköping

Behöver din MINI en bilverkstad i Linköping? Då har du kommit rätt! Vår specialiserade MINI bilverkstad är din pålitliga partner när det gäller att ta hand om din bil med den omsorg och kompetens den förtjänar.

Vi är stolta över att erbjuda en högkvalitativ MINI verkstad i Linköping och dess omgivningar. Vårt team består av erfarna och MINI-certifierade mekaniker som har expertis och djup förståelse för bilar. 

Vi använder alltid originaldelar av högsta kvalitet för att säkerställa att din MINI behåller sin prestanda och tillförlitlighet. Vår verkstad i Linköping är utrustad med den senaste teknologin och utrustningen för att snabbt identifiera och lösa problem. Vi arbetar med noggrannhet och professionalism för att säkerställa att din MINI är i bästa möjliga skick när den lämnar vår MINI verkstad i Linköping.

För att bevara din MINI prestanda och värde är regelbunden service och underhåll avgörande. Besök vår bilverkstad i Linköping

Vårt mål är att förlänga livslängden på din bil och minimera risken för oväntade reparationer. Vi erbjuder också skräddarsydda underhållsplaner som passar dina specifika behov och körvanor.

Vi förstår vikten av snabb och effektiv service. Vår kundservice är dedikerad till att göra din upplevelse så smidig och bekväm som möjligt. Vi finns här för att besvara dina frågor, ge råd och säkerställa att din bil får den vård den förtjänar.

Så när din MINI behöver service eller reparation i Linköping, tveka inte att kontakta oss. Vi är din pålitliga partner för MINI och ser fram emot att ta hand om din bil och hålla den i toppskick. Kontakta oss på Holmgrens Bil Linköping idag för att boka tid eller få mer information om våra tjänster. 

44.220.44.148